SPORT

Milana i Anja četvrte na Prvenstvu Vojvodine u svojim konkurencijama

18955

 

Protekli vikend za apatinske kuglašice bio je više nego uspešan. Iako je ekipa imala prazno kolo, ŽKK Apatin iz svojih je redova imao dve predstavnice na Pojedinačnom KUP-u Vojvodine, pa iako je obema medalja izmakla za dlaku, dostojno su predstavile svoj tim.

U organizaciji Kuglaškog saveza Vojvodine, na kuglani Banje Junaković odigran je Pojedinačni KUP Vojvodine za mlade, na kom je učešće uzela Anja Kuruc. Mlada apatinska kuglašica zauzela je visoku četvrtu poziciju u kategoriji kadetkinja, a bronza joj je izmakla za svega dva čunja. Sjajnim rezultatom od 523 oborena čunja Anja je još jednom dokazala da zaslužuje svoje mesto u klubu.

Kada su u pitanju seniorke, na Pojedinačnom prvenstvu Vojvodine za žene, ispred ŽKK Apatin nastupila je Milana Vuletić. Milana se takmičila u Kovačici na kuglani „Sportski centar“ i sa fantastičnih 573 oborena čunja osvojila je četvrtu poziciju. Iako je imala isti rezultat kao takmičarka koja se okitila bronzom, Apatinka je imala lošije čišćenje, te joj je tako ostala bez medalje. Ipak, Vuletić je uspela da ostvari plasman na državno prvenstvo.

U klubu su izuzetno ponosni na svoje suigračice, a uspesi koje kontinuirano postižu opravdavaju učešće apatinskih kuglašica u najelitnijem rangu takmičenja.

 

related articles

Pratite nas

Naxi Radio Apatin 105,8

FM & PRESS DOO
Petefi Šandora 57, sprat I, lokal 6,
25260 Apatin

Tel/Mob:
+381 25 780 200
+381 63 82 94 653

e-mail:
radioapatin@gmail.com
info@radioapatin.com

O nama

NAXI RADIO APATIN - 105.8 MHz FM
Našim talasima pokrivamo deo Bačke - opštine Apatin, Sombor, Odžaci i delovi opštine Kula. Od momenta kada su se prvi taktovi začuli na frekvenciji 105,8 MHz 2011. godine, Vi, slušaoci ste nam bili na prvom mestu i uz kvalitetnu muziku, prijatne voditelje, objektivan i tačan informativni program ušli smo u Vaše domove, a zatim i u vaša srca - a tu planiramo i da ostanemo.

NAXI NACIONAL RADIJSKA MREŽA
Naxi Nacional je najveća radijska mreža u Srbiji, uz koju slušaoci u preko trideset gradova uživaju u kvalitetnom zabavnom i informativnom programu, kao i najboljoj domaćoj pop i rok muzici.

Svakog dana, preko pet miliona slušalaca Naxi Nacionala informiše se na pravi način, uz kratke govorne segmente zanimljivih voditelja, spremnih da u svakom trenutku prenesu novosti o najaktuelnijim dešavanjima. Naxi Radio Apatin Vam, pored već dobro poznatih lokalnih sadržaja, pruža mogućnost da svakodnevno uživate u priči o interesantnim temama, uz dozu kvalitetnog humora i pažljivo odabranih tema, kao i u uključenjima iz svih krajeva Srbije.

"Naxi nacionalne vesti" okosnica su informativnog programa najveće radijske mreže naše zemlje i emituju se na svaki pun sat. Uz njih, Srbija je na najbolji način informisana o aktuelnim temama iz zemlje i sveta. Termin od 18 do 19 časova svakog radnog dana rezervisan je za emisiju "Mojih 50". Zahvaljući Naxi Nacionalu, čuvena radijska emisija prisutna je u svim krajevima naše zemlje. Gostujući u "Mojih 50", poznate ličnosti otkrivaju interesantne detalje iz svoje karijere i prisećaju se najlepših trenutaka života.

"Dodir noći" emituje se svakog radnog dana od 21 čas do ponoći. Dejan Avramović govori jezikom "ljubavi i romantike" koji, u kombinaciji sa odabranim hitovima domaće pop i soft-rok muzike, osvaja na prvo slušanje.

Uz kvalitetan izbor domaće muzike i tačne i precizne informacije u svakom trenutku, NAXI RADIO APATIN i najveća radijska mreža Naxi Nacional, čine celu Srbiju preplavljenom talasom pozitivne energije pod prepoznatljivim sloganom "Opusti se i uživaj"!

Ukoliko zahtevate bogat program, kvalitetnu muziku i kratke i tačne informacije, na pravom ste mestu.

Slušaj NAXI RADIO APATIN - opusti se i uživaj!