SPORT

Mladi atletičari ispratili godinu uz DRUŽENJE SA DEDA MRAZOM

14808

U ponedeljak 27.12.2021. godine održan je poslednji ovogodišnji trening mladih atletičara Atletskog kluba Apatin, polaznika besplatne škole atletike. Ovaj trening pored uobičajenog trenažnog karaktera imao je ovaj put u svom glavnom delu ipak jednu usmerenu aktivnost povodom nove godine, a to je podela novogodišnjih paketića mladim atletičarima i druženje sa Deda Mrazom.

Trening kojim je završen trenažni proces mladih atletskih nada obilovao je pozitivnim emocijama i iskrenim dečijim vibracijama koje potvrđuju da se kroz pravi pristup deci može izgraditi dobar čovek i dobar sportista.

Ove godine po prvi put je uz podršku roditelja i sponzora (Bujić gips-rigips, STR Radijator, Restoran Zlatna kruna, STR Sigurna kuća, Egerc graniti, Kamenorezac Egerc, STR Petrović plus) koji su prepoznali i podržali prave ideje i vrednosti, organizovao kupovinu podelu 40 novogodišnjih paketića mladim atletičarima.  

Velika zahvalnost Atletskog kluba Apatin ide Dušanu Gladiću koji je svojim performansom u liku Deda Mraza obradovao decu i kroz zabavu podelio poklon paketiće. Ističe se zahvalnost, svim roditeljima koji podržavaju i imaju poverenja u rad kluba, jer su njihova deca najlepša sadašnjost i svetla budućnost atletike u Apatinu.

Atletski klub Apatin ponosan je na dve decenije postojanja, sjajnu organizaciju 25. Apatinskog Dunavskog polumaratona, organizacije takmičenja Brzinom do zvezda, ostvarene rezultate u 2021. godini gde je seniorska ekipa osvojila titulu ekipnog prvaka Srbije i izborila nastup na Kup Šampiona u krosu (Oeiras-Lisabon, 06.02.2022. godine), osvojene tri seniorske medalje na Prvenstvima Srbije, odlične nastupe članova kluba na takmičenjima u zemlji i inostranstvu, posebno se ističe i stavlja na posebno mesto dvodecenijski bespatan rad sa decom koji klub baštini od samog osnivanja (2001.) do danas.

Atletski klub Apatin na kraju ove kalendarske godine, želi sretne Novogodišnje i Božićne praznike, svim građanima Opštine Apatin, svojim članovima, trenerima, partnerima, predstavnicima medija, sa željom da u godini koja dolazi, imaju puno zdravlja, sreće i uspeha.

14809

related articles

Pratite nas

Naxi Radio Apatin 105,8

FM & PRESS DOO
Petefi Šandora 57, sprat I, lokal 6,
25260 Apatin

Tel/Mob:
+381 25 780 200
+381 63 82 94 653

e-mail:
radioapatin@gmail.com
info@radioapatin.com

O nama

NAXI RADIO APATIN - 105.8 MHz FM
Našim talasima pokrivamo deo Bačke - opštine Apatin, Sombor, Odžaci i delovi opštine Kula. Od momenta kada su se prvi taktovi začuli na frekvenciji 105,8 MHz 2011. godine, Vi, slušaoci ste nam bili na prvom mestu i uz kvalitetnu muziku, prijatne voditelje, objektivan i tačan informativni program ušli smo u Vaše domove, a zatim i u vaša srca - a tu planiramo i da ostanemo.

NAXI NACIONAL RADIJSKA MREŽA
Naxi Nacional je najveća radijska mreža u Srbiji, uz koju slušaoci u preko trideset gradova uživaju u kvalitetnom zabavnom i informativnom programu, kao i najboljoj domaćoj pop i rok muzici.

Svakog dana, preko pet miliona slušalaca Naxi Nacionala informiše se na pravi način, uz kratke govorne segmente zanimljivih voditelja, spremnih da u svakom trenutku prenesu novosti o najaktuelnijim dešavanjima. Naxi Radio Apatin Vam, pored već dobro poznatih lokalnih sadržaja, pruža mogućnost da svakodnevno uživate u priči o interesantnim temama, uz dozu kvalitetnog humora i pažljivo odabranih tema, kao i u uključenjima iz svih krajeva Srbije.

"Naxi nacionalne vesti" okosnica su informativnog programa najveće radijske mreže naše zemlje i emituju se na svaki pun sat. Uz njih, Srbija je na najbolji način informisana o aktuelnim temama iz zemlje i sveta. Termin od 18 do 19 časova svakog radnog dana rezervisan je za emisiju "Mojih 50". Zahvaljući Naxi Nacionalu, čuvena radijska emisija prisutna je u svim krajevima naše zemlje. Gostujući u "Mojih 50", poznate ličnosti otkrivaju interesantne detalje iz svoje karijere i prisećaju se najlepših trenutaka života.

"Dodir noći" emituje se svakog radnog dana od 21 čas do ponoći. Dejan Avramović govori jezikom "ljubavi i romantike" koji, u kombinaciji sa odabranim hitovima domaće pop i soft-rok muzike, osvaja na prvo slušanje.

Uz kvalitetan izbor domaće muzike i tačne i precizne informacije u svakom trenutku, NAXI RADIO APATIN i najveća radijska mreža Naxi Nacional, čine celu Srbiju preplavljenom talasom pozitivne energije pod prepoznatljivim sloganom "Opusti se i uživaj"!

Ukoliko zahtevate bogat program, kvalitetnu muziku i kratke i tačne informacije, na pravom ste mestu.

Slušaj NAXI RADIO APATIN - opusti se i uživaj!