SPORT

Nakon dva kola, USR “Bucov” ubedljivo prvi ekipno u okviru Srpske lige feeder

19707

 

U okviru prvog i drugog kola Srpske lige feeder, održane u Zrenjaninu proteklog vikenda, ekipa Udruženja sportskih ribolovaca “Bucov” iz Apatina ostvarila je izuzetne rezultate. Na ovom velikom državnom ribolovačkom takmičenju učešće je uzelo 8 ekipa iz cele Srbije, sa ukupno tridesetak takmičara.

U prvom kolu, članovi USR Bucov bili su prvi, sa svega 6 negativnih bodova. U istom kolu Marko Drača je zauzeo prvo mesto u svom sektoru i bio prvak staze, Milan Komadina je zauzeo drugu poziciju, dok je Aleksandar Mihailović osvojio treće mesto.

U sklopu drugog kola, USR Bucov je sa 5 negativnih bodova ekipno bio ubedljivo prvi, a pojedninačno su rezultati sledeći:

A sektor - Aleksandar Mihailović 3. mesto

B sektor - Marko Drača 1. mesto

C sektor - Milan Komadina 1. Mesto i prvak staze.

Poslednja dva kola Srpske lige feeder Udruženje ribolovaca “Bucov“ iz Apatina biće domaćin, a takmičenje je zakazano za subotu i nedelju, 21. i 22. septembar.

Kako saznajemo od apatinskih ribolovaca, pobednik takmičenja ostvaruje pravo pecanja u Super ligi i odlazak na Balkanijadu.

Momci, čestitamo, i želimo vam puno uspeha u nastavku takmičenja!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

related articles

Pratite nas

Naxi Radio Apatin 105,8

FM & PRESS DOO
Petefi Šandora 57, sprat I, lokal 6,
25260 Apatin

Tel/Mob:
+381 25 780 200
+381 63 82 94 653

e-mail:
radioapatin@gmail.com
info@radioapatin.com

O nama

NAXI RADIO APATIN - 105.8 MHz FM
Našim talasima pokrivamo deo Bačke - opštine Apatin, Sombor, Odžaci i delovi opštine Kula. Od momenta kada su se prvi taktovi začuli na frekvenciji 105,8 MHz 2011. godine, Vi, slušaoci ste nam bili na prvom mestu i uz kvalitetnu muziku, prijatne voditelje, objektivan i tačan informativni program ušli smo u Vaše domove, a zatim i u vaša srca - a tu planiramo i da ostanemo.

NAXI NACIONAL RADIJSKA MREŽA
Naxi Nacional je najveća radijska mreža u Srbiji, uz koju slušaoci u preko trideset gradova uživaju u kvalitetnom zabavnom i informativnom programu, kao i najboljoj domaćoj pop i rok muzici.

Svakog dana, preko pet miliona slušalaca Naxi Nacionala informiše se na pravi način, uz kratke govorne segmente zanimljivih voditelja, spremnih da u svakom trenutku prenesu novosti o najaktuelnijim dešavanjima. Naxi Radio Apatin Vam, pored već dobro poznatih lokalnih sadržaja, pruža mogućnost da svakodnevno uživate u priči o interesantnim temama, uz dozu kvalitetnog humora i pažljivo odabranih tema, kao i u uključenjima iz svih krajeva Srbije.

"Naxi nacionalne vesti" okosnica su informativnog programa najveće radijske mreže naše zemlje i emituju se na svaki pun sat. Uz njih, Srbija je na najbolji način informisana o aktuelnim temama iz zemlje i sveta. Termin od 18 do 19 časova svakog radnog dana rezervisan je za emisiju "Mojih 50". Zahvaljući Naxi Nacionalu, čuvena radijska emisija prisutna je u svim krajevima naše zemlje. Gostujući u "Mojih 50", poznate ličnosti otkrivaju interesantne detalje iz svoje karijere i prisećaju se najlepših trenutaka života.

"Dodir noći" emituje se svakog radnog dana od 21 čas do ponoći. Dejan Avramović govori jezikom "ljubavi i romantike" koji, u kombinaciji sa odabranim hitovima domaće pop i soft-rok muzike, osvaja na prvo slušanje.

Uz kvalitetan izbor domaće muzike i tačne i precizne informacije u svakom trenutku, NAXI RADIO APATIN i najveća radijska mreža Naxi Nacional, čine celu Srbiju preplavljenom talasom pozitivne energije pod prepoznatljivim sloganom "Opusti se i uživaj"!

Ukoliko zahtevate bogat program, kvalitetnu muziku i kratke i tačne informacije, na pravom ste mestu.

Slušaj NAXI RADIO APATIN - opusti se i uživaj!