SPORT

NOVE MEDALjE za apatinske kajakaše

17754

 

Đurđevdanska regata, 15. po redu, održana je na Adi Ciganliji u Beogradu, a mladi apatinski takmičari trenera Jove Mandića osvojili su ekipno 9. mesto u konkurenciji 17 klubova.

Pojedinačno, rezultati KK “Panonija” izgledaju ovako:

     - Sonja Urtajl je bila druga u jednosedu i prva u dvosedu sa Anjom Kovačević u konkurenciji kadetkinja,

     - kod Juniora, Marko Kovačević je bio osmi, Dajana Urtajl je bila druga, kao i Sonja i Anja u dvosedu. U istoj konkurenciji, Marko je bio osmi, a Dajana druga.

Sve trke su veslane na distanci od 500m.

17755

Kontinuitet vraćanja sa takmičenja sa medaljama oko vrata je nastavljen, što nam je svima u klubu veoma drago jer se trud i rad na treninzima na neki način nagradi. Verujemo i da je to dovoljan motiv da još neki dečaci i devojčice dođu da probaju da veslaju kajak, pa ako im se svidi i ostanu, te krenu stopama svih uspešnih takmičara kojih je u istoriji kluba koja broji bezmalo 80 godina bilo bezbroj”, rekli su u KK “Panonija”.

17756

17757

17758

related articles

Pratite nas

Naxi Radio Apatin 105,8

FM & PRESS DOO
Petefi Šandora 57, sprat I, lokal 6,
25260 Apatin

Tel/Mob:
+381 25 780 200
+381 63 82 94 653

e-mail:
radioapatin@gmail.com
info@radioapatin.com

O nama

NAXI RADIO APATIN - 105.8 MHz FM
Našim talasima pokrivamo deo Bačke - opštine Apatin, Sombor, Odžaci i delovi opštine Kula. Od momenta kada su se prvi taktovi začuli na frekvenciji 105,8 MHz 2011. godine, Vi, slušaoci ste nam bili na prvom mestu i uz kvalitetnu muziku, prijatne voditelje, objektivan i tačan informativni program ušli smo u Vaše domove, a zatim i u vaša srca - a tu planiramo i da ostanemo.

NAXI NACIONAL RADIJSKA MREŽA
Naxi Nacional je najveća radijska mreža u Srbiji, uz koju slušaoci u preko trideset gradova uživaju u kvalitetnom zabavnom i informativnom programu, kao i najboljoj domaćoj pop i rok muzici.

Svakog dana, preko pet miliona slušalaca Naxi Nacionala informiše se na pravi način, uz kratke govorne segmente zanimljivih voditelja, spremnih da u svakom trenutku prenesu novosti o najaktuelnijim dešavanjima. Naxi Radio Apatin Vam, pored već dobro poznatih lokalnih sadržaja, pruža mogućnost da svakodnevno uživate u priči o interesantnim temama, uz dozu kvalitetnog humora i pažljivo odabranih tema, kao i u uključenjima iz svih krajeva Srbije.

"Naxi nacionalne vesti" okosnica su informativnog programa najveće radijske mreže naše zemlje i emituju se na svaki pun sat. Uz njih, Srbija je na najbolji način informisana o aktuelnim temama iz zemlje i sveta. Termin od 18 do 19 časova svakog radnog dana rezervisan je za emisiju "Mojih 50". Zahvaljući Naxi Nacionalu, čuvena radijska emisija prisutna je u svim krajevima naše zemlje. Gostujući u "Mojih 50", poznate ličnosti otkrivaju interesantne detalje iz svoje karijere i prisećaju se najlepših trenutaka života.

"Dodir noći" emituje se svakog radnog dana od 21 čas do ponoći. Dejan Avramović govori jezikom "ljubavi i romantike" koji, u kombinaciji sa odabranim hitovima domaće pop i soft-rok muzike, osvaja na prvo slušanje.

Uz kvalitetan izbor domaće muzike i tačne i precizne informacije u svakom trenutku, NAXI RADIO APATIN i najveća radijska mreža Naxi Nacional, čine celu Srbiju preplavljenom talasom pozitivne energije pod prepoznatljivim sloganom "Opusti se i uživaj"!

Ukoliko zahtevate bogat program, kvalitetnu muziku i kratke i tačne informacije, na pravom ste mestu.

Slušaj NAXI RADIO APATIN - opusti se i uživaj!