SPORT

OPŠTINSKO TAKMIČENjE u šahu zakazano za 24. februar

18959

 

Šah klub “Velemajstor” organizovao je u biblioteci OŠ “Žarko Zrenjanin” školsko takmičenje u šahu. Kako navode u školi, na ovo takmičenje odazvalo se ukupno 22 učenika, a na opštinsko takmičenje plasirao se 21 učenik.

Sudija na turniru je bio opštinski kordinator za šah Siniša Gajčin.

Opštinsko takmičenje biće održano 24. februara u biblioteci škole, a satnica će biti blagovremeno istaknuta.

U nastavku vam donosimo imena učenika koji su se plasirali na opštinsko takmičenje:

Devojčice:

I razred

1. Mirić Jovana

II razred

1. Polovina Una

IV razred

1. Simić Lena

V razred

1. Sitvuk Sofija

2. Кuridža Jovana

VII razred

1.Кuridža Jelena

Dečaci:

I razred

1. Кovčin Aleksandar

2. Jelić Matej

3. Milošević Filip

II razred

1. Vulić Lazar

2. Borojević Aleksa

3. Lemaić Nemanja

III razred

1. Radišić Rastko

2. Vukićević Branislav

3. Zličić Nikola

IV razred

1. Piljek Nikola

2. Đurić Nemanja

V razred

1. Gotovina Vukašin

2. Lončar Jovan

3. Periškić Sergej

VI razred

1. Stefanović Vukašin

 

related articles

Pratite nas

Naxi Radio Apatin 105,8

FM & PRESS DOO
Petefi Šandora 57, sprat I, lokal 6,
25260 Apatin

Tel/Mob:
+381 25 780 200
+381 63 82 94 653

e-mail:
radioapatin@gmail.com
info@radioapatin.com

O nama

NAXI RADIO APATIN - 105.8 MHz FM
Našim talasima pokrivamo deo Bačke - opštine Apatin, Sombor, Odžaci i delovi opštine Kula. Od momenta kada su se prvi taktovi začuli na frekvenciji 105,8 MHz 2011. godine, Vi, slušaoci ste nam bili na prvom mestu i uz kvalitetnu muziku, prijatne voditelje, objektivan i tačan informativni program ušli smo u Vaše domove, a zatim i u vaša srca - a tu planiramo i da ostanemo.

NAXI NACIONAL RADIJSKA MREŽA
Naxi Nacional je najveća radijska mreža u Srbiji, uz koju slušaoci u preko trideset gradova uživaju u kvalitetnom zabavnom i informativnom programu, kao i najboljoj domaćoj pop i rok muzici.

Svakog dana, preko pet miliona slušalaca Naxi Nacionala informiše se na pravi način, uz kratke govorne segmente zanimljivih voditelja, spremnih da u svakom trenutku prenesu novosti o najaktuelnijim dešavanjima. Naxi Radio Apatin Vam, pored već dobro poznatih lokalnih sadržaja, pruža mogućnost da svakodnevno uživate u priči o interesantnim temama, uz dozu kvalitetnog humora i pažljivo odabranih tema, kao i u uključenjima iz svih krajeva Srbije.

"Naxi nacionalne vesti" okosnica su informativnog programa najveće radijske mreže naše zemlje i emituju se na svaki pun sat. Uz njih, Srbija je na najbolji način informisana o aktuelnim temama iz zemlje i sveta. Termin od 18 do 19 časova svakog radnog dana rezervisan je za emisiju "Mojih 50". Zahvaljući Naxi Nacionalu, čuvena radijska emisija prisutna je u svim krajevima naše zemlje. Gostujući u "Mojih 50", poznate ličnosti otkrivaju interesantne detalje iz svoje karijere i prisećaju se najlepših trenutaka života.

"Dodir noći" emituje se svakog radnog dana od 21 čas do ponoći. Dejan Avramović govori jezikom "ljubavi i romantike" koji, u kombinaciji sa odabranim hitovima domaće pop i soft-rok muzike, osvaja na prvo slušanje.

Uz kvalitetan izbor domaće muzike i tačne i precizne informacije u svakom trenutku, NAXI RADIO APATIN i najveća radijska mreža Naxi Nacional, čine celu Srbiju preplavljenom talasom pozitivne energije pod prepoznatljivim sloganom "Opusti se i uživaj"!

Ukoliko zahtevate bogat program, kvalitetnu muziku i kratke i tačne informacije, na pravom ste mestu.

Slušaj NAXI RADIO APATIN - opusti se i uživaj!