SPORT

PRIJATELJSKE UTAKMICE OKK APATIN

Prosle nedelje apatinski kosarkasi su igrali u dve selekcije. Seniori su gostovali ekipi Crvenke,a mladji pioniri 98 god su gostovali ekipi Sports world-a.Evo ih i izvestaji sa tih utakmica:

KK "Crvenka" - OKK "Apatin" 70 - 57

Apatin : Drasko N.(9),Mirkovic R.,Maljkovic J.,Jovanic S.,Vujin N.(kap-12).,Raicevic D.(15),Mandic D.(3),Mirkovic M.,Marjanovic S.(3),Pavkovic A.,Copic D.(6),Laketa D.(9).

KK "Sports World" - OKK "Apatin" 98

Apatin : Loncarevic D.,Mileusnic N.(2),Orelj M.(2),Milinkovic L.(5),Rastovic P.,Rapaic S.(9),Sakic N.(2),Sakic P.,Novakovic M.(kap-16),Bursac M.(12),Medic A.(2),Korac D.(10).

  Ovog vikenda seniori na svom terenu docekuju ekipu KK "Top",utakmica je zakazana za petak 04.02.2011 god sa pocetkom u 20.30h u sali osnovne skole.Mladji pioniri igraju u subotu takodje na svom terenu protiv ekipe "Hemofarm stada" od 12.00h.Kadeti ovog vikenda gostuju u Odzacima istoimenoj ekipi.

Dodjite da podrzimo nase kosarkase!!!

related articles

Pratite nas

Naxi Radio Apatin 105,8

FM & PRESS DOO
Petefi Šandora 57, sprat I, lokal 6,
25260 Apatin

Tel/Mob:
+381 25 780 200
+381 63 82 94 653

e-mail:
radioapatin@gmail.com
info@radioapatin.com

O nama

NAXI RADIO APATIN - 105.8 MHz FM
Našim talasima pokrivamo deo Bačke - opštine Apatin, Sombor, Odžaci i delovi opštine Kula. Od momenta kada su se prvi taktovi začuli na frekvenciji 105,8 MHz 2011. godine, Vi, slušaoci ste nam bili na prvom mestu i uz kvalitetnu muziku, prijatne voditelje, objektivan i tačan informativni program ušli smo u Vaše domove, a zatim i u vaša srca - a tu planiramo i da ostanemo.

NAXI NACIONAL RADIJSKA MREŽA
Naxi Nacional je najveća radijska mreža u Srbiji, uz koju slušaoci u preko trideset gradova uživaju u kvalitetnom zabavnom i informativnom programu, kao i najboljoj domaćoj pop i rok muzici.

Svakog dana, preko pet miliona slušalaca Naxi Nacionala informiše se na pravi način, uz kratke govorne segmente zanimljivih voditelja, spremnih da u svakom trenutku prenesu novosti o najaktuelnijim dešavanjima. Naxi Radio Apatin Vam, pored već dobro poznatih lokalnih sadržaja, pruža mogućnost da svakodnevno uživate u priči o interesantnim temama, uz dozu kvalitetnog humora i pažljivo odabranih tema, kao i u uključenjima iz svih krajeva Srbije.

"Naxi nacionalne vesti" okosnica su informativnog programa najveće radijske mreže naše zemlje i emituju se na svaki pun sat. Uz njih, Srbija je na najbolji način informisana o aktuelnim temama iz zemlje i sveta. Termin od 18 do 19 časova svakog radnog dana rezervisan je za emisiju "Mojih 50". Zahvaljući Naxi Nacionalu, čuvena radijska emisija prisutna je u svim krajevima naše zemlje. Gostujući u "Mojih 50", poznate ličnosti otkrivaju interesantne detalje iz svoje karijere i prisećaju se najlepših trenutaka života.

"Dodir noći" emituje se svakog radnog dana od 21 čas do ponoći. Dejan Avramović govori jezikom "ljubavi i romantike" koji, u kombinaciji sa odabranim hitovima domaće pop i soft-rok muzike, osvaja na prvo slušanje.

Uz kvalitetan izbor domaće muzike i tačne i precizne informacije u svakom trenutku, NAXI RADIO APATIN i najveća radijska mreža Naxi Nacional, čine celu Srbiju preplavljenom talasom pozitivne energije pod prepoznatljivim sloganom "Opusti se i uživaj"!

Ukoliko zahtevate bogat program, kvalitetnu muziku i kratke i tačne informacije, na pravom ste mestu.

Slušaj NAXI RADIO APATIN - opusti se i uživaj!