SPORT

Prijave za 6. “Humanitarni turnir Apatin” otvorene do 27. juna

19641

 

Šesti po redu “Humanitarni turnir Apatin” biće održan 29. i 30. juna na otvorenoj teretani Gimnazije i stručne škole “Nikola Tesla” Apatin i na gradskoj plaži. Od Vidana Jerotijevića, organizatora, saznajemo da su prijave za učešće otvorene još svega šest dana i da će trajati do 27. juna.

Prvog dana turnira, 29. juna, na teretani na otvorenom, biće održano takmičenje u zgibovima, sklekovima i vežbama propadanja, a takmičari će biti raspoređeni u dve kategorije, do 80kg i preko 80kg. Kotizacija po osobi iznosi 500 dinara. Drugog dana turnira, 30. juna, na gradskoj plaži će, kao i prethodne godine, biti organizovan turnir u odbojci na pesku. Svaka ekipa treba da ima četiri igrača, plus jedna izmena, i tokom utakmice svaki tim na terenu mora da ima jednu žensku osobu. Kotizacija po ekipi iznosi 2.000 dinara. Kada je kategorija Street workout u pitanju, za sada se prijavilo ukupno 15 takmičara, dok za odbojku na pesku imamo prijavljenih 10 ekipa. Pozivam sve ljubitelje sporta i dobre zabave da nam se pridruže. Novac prikupljen tokom trajanja ovog dvodnevnog humanitarnog turnira biće usmeren za lečenje našeg sugrađanina, Nikole Šerera“, podsetio je Jerotijević.

Prijave za 6. “Humanitarni turnir Apatin” se vrše telefonski, na broj 064/45-99-704, ili na instagram stranici @vidan_jerotijevic

U međuvremenu, svi ljudi dobre volje mogu poslati sms sadržine 1646 na broj 3030.

Za Nikolin život bez bola!

 

related articles

Pratite nas

Naxi Radio Apatin 105,8

FM & PRESS DOO
Petefi Šandora 57, sprat I, lokal 6,
25260 Apatin

Tel/Mob:
+381 25 780 200
+381 63 82 94 653

e-mail:
radioapatin@gmail.com
info@radioapatin.com

O nama

NAXI RADIO APATIN - 105.8 MHz FM
Našim talasima pokrivamo deo Bačke - opštine Apatin, Sombor, Odžaci i delovi opštine Kula. Od momenta kada su se prvi taktovi začuli na frekvenciji 105,8 MHz 2011. godine, Vi, slušaoci ste nam bili na prvom mestu i uz kvalitetnu muziku, prijatne voditelje, objektivan i tačan informativni program ušli smo u Vaše domove, a zatim i u vaša srca - a tu planiramo i da ostanemo.

NAXI NACIONAL RADIJSKA MREŽA
Naxi Nacional je najveća radijska mreža u Srbiji, uz koju slušaoci u preko trideset gradova uživaju u kvalitetnom zabavnom i informativnom programu, kao i najboljoj domaćoj pop i rok muzici.

Svakog dana, preko pet miliona slušalaca Naxi Nacionala informiše se na pravi način, uz kratke govorne segmente zanimljivih voditelja, spremnih da u svakom trenutku prenesu novosti o najaktuelnijim dešavanjima. Naxi Radio Apatin Vam, pored već dobro poznatih lokalnih sadržaja, pruža mogućnost da svakodnevno uživate u priči o interesantnim temama, uz dozu kvalitetnog humora i pažljivo odabranih tema, kao i u uključenjima iz svih krajeva Srbije.

"Naxi nacionalne vesti" okosnica su informativnog programa najveće radijske mreže naše zemlje i emituju se na svaki pun sat. Uz njih, Srbija je na najbolji način informisana o aktuelnim temama iz zemlje i sveta. Termin od 18 do 19 časova svakog radnog dana rezervisan je za emisiju "Mojih 50". Zahvaljući Naxi Nacionalu, čuvena radijska emisija prisutna je u svim krajevima naše zemlje. Gostujući u "Mojih 50", poznate ličnosti otkrivaju interesantne detalje iz svoje karijere i prisećaju se najlepših trenutaka života.

"Dodir noći" emituje se svakog radnog dana od 21 čas do ponoći. Dejan Avramović govori jezikom "ljubavi i romantike" koji, u kombinaciji sa odabranim hitovima domaće pop i soft-rok muzike, osvaja na prvo slušanje.

Uz kvalitetan izbor domaće muzike i tačne i precizne informacije u svakom trenutku, NAXI RADIO APATIN i najveća radijska mreža Naxi Nacional, čine celu Srbiju preplavljenom talasom pozitivne energije pod prepoznatljivim sloganom "Opusti se i uživaj"!

Ukoliko zahtevate bogat program, kvalitetnu muziku i kratke i tačne informacije, na pravom ste mestu.

Slušaj NAXI RADIO APATIN - opusti se i uživaj!