SPORT

PUNO MEDALJA za apatinske kajakaše na prvenstvu Vojvodine

16010


Na Otvorenom prvenstvu Vojvodine u kajaku, koje je održano proteklog vikenda na jezeru “Tikvara” kod Bačke Palanke, članovi apatinskog Kajak kluba “Panonija” postigli su odlične rezultate i osvojili više medalja. Predvođeni trenerom Jovom Mandićem, naši kajakaši su nastupili u svim kategorijama, od pionirske do seniorske.

U kategoriji pionirki u trci K1 na 1.000 m Sonja Urtajl je osvojila treće, a Anja Kovačević osmo mesto. U trci K1 na 500 m Sonja Urtajl je bila četvrta, a u trci K2 na 500 m Sonja Urtajl - Anja Kovačević su osvojile drugo mesto.

U kategoriji kadeta u trci K1 na 1000 m Marko Kovačević je bio osmi, u K2 na 500 m Mihajlo Mandić-Marko Kovačević šesti, u K2 na 200 m Mihajlo Mandić-Marko Kovačević uspeli su da se domognu srebrne medalje. Kod kadetkinja u trci K2 na 1.000 m Sonja Urtajl-Anja Kovačević su zauzele drugo mesto, dok su K2 na 500 m i K2 na 200 m osvojile zlato.

16011

Kod juniora u trci K2 na 500 m Marko Kovačević - Aleksandar Lončar su bili šesti, u trci K2 na 200 m takođe šesto mesto osvojili su Mihajlo Mandić - Aleksandar Lončar. U kategoriji juniorki u trci K1 na 500 m Dajana Urtajl je osvojila bronzanu medalju, dok je u K1 na 200 m bila četvrta.

U konkurenciji seniorki u trci K1 na 500 m Dajana Urtajl je bila peta, dok je u trci K1 na 200 m stigla druga i osvojila srebrnu medalju.

-"Postigli smo odlične rezultate, koji potvrđuju da se apatinski kajak klub vraća u srpski kajak na velika vrata i da se možemo nadati pozivu u nacinalne selekcije", kaže Đuro Kovačić, predsednik KK “Panonija”.

16012

16013

related articles

Pratite nas

Naxi Radio Apatin 105,8

FM & PRESS DOO
Petefi Šandora 57, sprat I, lokal 6,
25260 Apatin

Tel/Mob:
+381 25 780 200
+381 63 82 94 653

e-mail:
radioapatin@gmail.com
info@radioapatin.com

O nama

NAXI RADIO APATIN - 105.8 MHz FM
Našim talasima pokrivamo deo Bačke - opštine Apatin, Sombor, Odžaci i delovi opštine Kula. Od momenta kada su se prvi taktovi začuli na frekvenciji 105,8 MHz 2011. godine, Vi, slušaoci ste nam bili na prvom mestu i uz kvalitetnu muziku, prijatne voditelje, objektivan i tačan informativni program ušli smo u Vaše domove, a zatim i u vaša srca - a tu planiramo i da ostanemo.

NAXI NACIONAL RADIJSKA MREŽA
Naxi Nacional je najveća radijska mreža u Srbiji, uz koju slušaoci u preko trideset gradova uživaju u kvalitetnom zabavnom i informativnom programu, kao i najboljoj domaćoj pop i rok muzici.

Svakog dana, preko pet miliona slušalaca Naxi Nacionala informiše se na pravi način, uz kratke govorne segmente zanimljivih voditelja, spremnih da u svakom trenutku prenesu novosti o najaktuelnijim dešavanjima. Naxi Radio Apatin Vam, pored već dobro poznatih lokalnih sadržaja, pruža mogućnost da svakodnevno uživate u priči o interesantnim temama, uz dozu kvalitetnog humora i pažljivo odabranih tema, kao i u uključenjima iz svih krajeva Srbije.

"Naxi nacionalne vesti" okosnica su informativnog programa najveće radijske mreže naše zemlje i emituju se na svaki pun sat. Uz njih, Srbija je na najbolji način informisana o aktuelnim temama iz zemlje i sveta. Termin od 18 do 19 časova svakog radnog dana rezervisan je za emisiju "Mojih 50". Zahvaljući Naxi Nacionalu, čuvena radijska emisija prisutna je u svim krajevima naše zemlje. Gostujući u "Mojih 50", poznate ličnosti otkrivaju interesantne detalje iz svoje karijere i prisećaju se najlepših trenutaka života.

"Dodir noći" emituje se svakog radnog dana od 21 čas do ponoći. Dejan Avramović govori jezikom "ljubavi i romantike" koji, u kombinaciji sa odabranim hitovima domaće pop i soft-rok muzike, osvaja na prvo slušanje.

Uz kvalitetan izbor domaće muzike i tačne i precizne informacije u svakom trenutku, NAXI RADIO APATIN i najveća radijska mreža Naxi Nacional, čine celu Srbiju preplavljenom talasom pozitivne energije pod prepoznatljivim sloganom "Opusti se i uživaj"!

Ukoliko zahtevate bogat program, kvalitetnu muziku i kratke i tačne informacije, na pravom ste mestu.

Slušaj NAXI RADIO APATIN - opusti se i uživaj!