SPORT

SAOPŠTENJE ZA MEDIJE OMLADINSKOG KOŠARKAŠKOG KLUBA „APATIN“

Na vanrednoj sednici Skupštine kluba, koja je održana juče, 26.01.2011godine u 17 časova imala je samo jednu tačku dnevnog reda:
-Izbor novih organa kluba:
*Predsednika Skupštine OKK „Apatin“ i
*Predsedništva koje je izabralo Predsednika kluba
Sednicu Skupštine je otvorio bivši predsednik Skupštine kluba, Slobodan Lončarević, koji je obrazložio razlog zbog čega je sednicu zakazao, pročitao je ostavku bivšeg Predsednika i trenera kluba Ajdukovića i dao skupštini predlog za izbor novog Predsednika Skupštine Milješić Srđana, koji je nastavio sa radom skupštine. Uz uvodno obrazloženje, novi predsednik Skupštine je dao na glasanje članova Predsedništva kluba i tom prilikom su jednoglasno izabrani novi članovi:
1.Jeličić Jovica,
2.Milješić Srđan,
3.Vujin Nenad,
4.Dr Majstorović Rajko,
5.Cvjetićanin Vladimir,
6.Raičević Danilo i
7.Orelj Zoran
Nakon povlačenja radi glasanja, Predsedništvo je izabralo novi trenerski stručni tim i za Predsednika kluba je izabran Orelj Zoran. Novoizabrani predsednik kluba, se zahvalio u ime Predsedništva, novog trenerskog tima i u svoje ime Skupštini na donetim Odlukama i obrazložio ciljeve kluba i nove aktivnosti koje treba da se preduzmu u što kraćem periodu. Na kraju svog izlaganja pozvao je svu zainteresovanu decu i njihove roditelje koji žele da se uključe u rad kluba te da pristupe i aktiviraju se na treninzima u 7 selekcija. Poseban rad se planira sa najmlađom selekcijom koja se zove „Škola košarke“ koja obuhvata decu mlađu od 2000-tog godišta. Takođe je pozvao sve roditelje na sastanak u višenamensku salu Osnovne škole „Žarko Zrenjanin“ da u subotu u 17 časova dođu i bliže se upoznaju sa novoizabranom upravom kluba i čuju šta seplanira dalje u klubu.

Predsednik Skupštine
Milješić Srđan

related articles

Pratite nas

Naxi Radio Apatin 105,8

FM & PRESS DOO
Petefi Šandora 57, sprat I, lokal 6,
25260 Apatin

Tel/Mob:
+381 25 780 200
+381 63 82 94 653

e-mail:
radioapatin@gmail.com
info@radioapatin.com

O nama

NAXI RADIO APATIN - 105.8 MHz FM
Našim talasima pokrivamo deo Bačke - opštine Apatin, Sombor, Odžaci i delovi opštine Kula. Od momenta kada su se prvi taktovi začuli na frekvenciji 105,8 MHz 2011. godine, Vi, slušaoci ste nam bili na prvom mestu i uz kvalitetnu muziku, prijatne voditelje, objektivan i tačan informativni program ušli smo u Vaše domove, a zatim i u vaša srca - a tu planiramo i da ostanemo.

NAXI NACIONAL RADIJSKA MREŽA
Naxi Nacional je najveća radijska mreža u Srbiji, uz koju slušaoci u preko trideset gradova uživaju u kvalitetnom zabavnom i informativnom programu, kao i najboljoj domaćoj pop i rok muzici.

Svakog dana, preko pet miliona slušalaca Naxi Nacionala informiše se na pravi način, uz kratke govorne segmente zanimljivih voditelja, spremnih da u svakom trenutku prenesu novosti o najaktuelnijim dešavanjima. Naxi Radio Apatin Vam, pored već dobro poznatih lokalnih sadržaja, pruža mogućnost da svakodnevno uživate u priči o interesantnim temama, uz dozu kvalitetnog humora i pažljivo odabranih tema, kao i u uključenjima iz svih krajeva Srbije.

"Naxi nacionalne vesti" okosnica su informativnog programa najveće radijske mreže naše zemlje i emituju se na svaki pun sat. Uz njih, Srbija je na najbolji način informisana o aktuelnim temama iz zemlje i sveta. Termin od 18 do 19 časova svakog radnog dana rezervisan je za emisiju "Mojih 50". Zahvaljući Naxi Nacionalu, čuvena radijska emisija prisutna je u svim krajevima naše zemlje. Gostujući u "Mojih 50", poznate ličnosti otkrivaju interesantne detalje iz svoje karijere i prisećaju se najlepših trenutaka života.

"Dodir noći" emituje se svakog radnog dana od 21 čas do ponoći. Dejan Avramović govori jezikom "ljubavi i romantike" koji, u kombinaciji sa odabranim hitovima domaće pop i soft-rok muzike, osvaja na prvo slušanje.

Uz kvalitetan izbor domaće muzike i tačne i precizne informacije u svakom trenutku, NAXI RADIO APATIN i najveća radijska mreža Naxi Nacional, čine celu Srbiju preplavljenom talasom pozitivne energije pod prepoznatljivim sloganom "Opusti se i uživaj"!

Ukoliko zahtevate bogat program, kvalitetnu muziku i kratke i tačne informacije, na pravom ste mestu.

Slušaj NAXI RADIO APATIN - opusti se i uživaj!