SPORT

Stefan Đukić - neizmerna ljubav prema Apatinu

17322

 

Moj današnji sagovornik je fudbalsku karijeru započeo u OFK "Mladost" Apatin. Nakon kluba kraj Dunava, odlazi u Prigrevicu, zatim se vraća i igra fantastičnu sezonu. Dobija ponudu od Stanišića, odlazi i sa njim osvaja Vojvođansku ligu. Trenutno, Stefan je u našoj Mladosti, u nadi da pomogne klubu kako bi izborio opstanak u ligi. Više o njegovoj karijeri pročitajte u nastavku.

Stefan je fudbal počeo da trenira sa 9 godina u OFK "Mladost" Apatin, jer je od malih nogu voleo loptu i da se igra sa njom. U klubu kraj Dunava je prošao mlađe selekcije, a za seniore je igrao 3 godine, kada su imali odličnu ekipu. Kako navodi, pamtiće svoju prvu seniorsku utakmicu za apatinski klub, kada mu je bilo jako čudno da igra sa starijim momcima.

Nakon matičnog kluba, Stefan odlazi u FK "Bratstvo 1946" Prigrevica, sa ciljem da nastupa u Srpskoj ligi, ima minutažu i dosta napreduje. Ipak, u Prigrevici je dobijao malo šansi, pa se Stefan vraća u Apatin, gde je odigrao dve sezone. 

Nakon prvenstva 2020/21. godine, kada sa šefom Aleksandrom Kesićem Apatinci završavaju na jakoj trećoj poziciji u Vojvođanskoj ligi, Stefan dobija poziv za FK "Stanišić" . Odlučio je da se odazove i ispostavilo se da je to bio pravi potez. U sezoni 2021/22, naš sagovornik sa ovim klubom ubedljivo osvaja titulu Vojvođanske lige i Stanišiću obezbeđuje boravak u Srpskoj ligi od leta. Jedno jako lepo iskustvo koje će Stefan pamtiti zbog velikog uspeha, podizanja pehara.

17323

Ipak, premda je trebao da se takmiči u Srpskoj ligi, naš sagovornik odlučuje da se vrati u Apatin, iz ljubavi prema klubu, sa ciljem da pomogne timu i momcima. Trenutno, Mladost se nalazi u jako teškoj poziciji, gde joj preti ispadanje u Područnu ligu. Stefan navodi da se u klubu radi ozbiljno i veruje da će sačuvati status Vojvođanskoligaša. 

Stefanovi planovi za budućnost su vezani za porodicu, pobede i golove. Kako navodi, vreme će pokazati gde će dalje nastaviti karijeru, o čemu ne želi da razmišlja.

Kada je u pitanju savet mladima za sport, Stefan je poručio sledeće : "Mladima koji se bave sportom savetujem da je jedini cilj do uspeha rad. Kojim se god sportom bavili, neka treniraju što više, to je jedini put koji vodi do cilja".

17324

 

related articles

Pratite nas

Naxi Radio Apatin 105,8

FM & PRESS DOO
Petefi Šandora 57, sprat I, lokal 6,
25260 Apatin

Tel/Mob:
+381 25 780 200
+381 63 82 94 653

e-mail:
radioapatin@gmail.com
info@radioapatin.com

O nama

NAXI RADIO APATIN - 105.8 MHz FM
Našim talasima pokrivamo deo Bačke - opštine Apatin, Sombor, Odžaci i delovi opštine Kula. Od momenta kada su se prvi taktovi začuli na frekvenciji 105,8 MHz 2011. godine, Vi, slušaoci ste nam bili na prvom mestu i uz kvalitetnu muziku, prijatne voditelje, objektivan i tačan informativni program ušli smo u Vaše domove, a zatim i u vaša srca - a tu planiramo i da ostanemo.

NAXI NACIONAL RADIJSKA MREŽA
Naxi Nacional je najveća radijska mreža u Srbiji, uz koju slušaoci u preko trideset gradova uživaju u kvalitetnom zabavnom i informativnom programu, kao i najboljoj domaćoj pop i rok muzici.

Svakog dana, preko pet miliona slušalaca Naxi Nacionala informiše se na pravi način, uz kratke govorne segmente zanimljivih voditelja, spremnih da u svakom trenutku prenesu novosti o najaktuelnijim dešavanjima. Naxi Radio Apatin Vam, pored već dobro poznatih lokalnih sadržaja, pruža mogućnost da svakodnevno uživate u priči o interesantnim temama, uz dozu kvalitetnog humora i pažljivo odabranih tema, kao i u uključenjima iz svih krajeva Srbije.

"Naxi nacionalne vesti" okosnica su informativnog programa najveće radijske mreže naše zemlje i emituju se na svaki pun sat. Uz njih, Srbija je na najbolji način informisana o aktuelnim temama iz zemlje i sveta. Termin od 18 do 19 časova svakog radnog dana rezervisan je za emisiju "Mojih 50". Zahvaljući Naxi Nacionalu, čuvena radijska emisija prisutna je u svim krajevima naše zemlje. Gostujući u "Mojih 50", poznate ličnosti otkrivaju interesantne detalje iz svoje karijere i prisećaju se najlepših trenutaka života.

"Dodir noći" emituje se svakog radnog dana od 21 čas do ponoći. Dejan Avramović govori jezikom "ljubavi i romantike" koji, u kombinaciji sa odabranim hitovima domaće pop i soft-rok muzike, osvaja na prvo slušanje.

Uz kvalitetan izbor domaće muzike i tačne i precizne informacije u svakom trenutku, NAXI RADIO APATIN i najveća radijska mreža Naxi Nacional, čine celu Srbiju preplavljenom talasom pozitivne energije pod prepoznatljivim sloganom "Opusti se i uživaj"!

Ukoliko zahtevate bogat program, kvalitetnu muziku i kratke i tačne informacije, na pravom ste mestu.

Slušaj NAXI RADIO APATIN - opusti se i uživaj!