SPORT

Troje Apatinaca u RUKOMETNOJ selekciji REPREZENTACIJE Vojvodine

16939

 

Apatinske rukometašice Matea Balać i Anđela Sekicki,

kao i trener Nikola Orelj, pozvani su u reprezentaciju Vojvodine sa kojom su juče imali okupljanje i trening u Kaću.

Kako saznajemo iz ORK Apatin, koji je inače kao tim izborio ulazak u Super ligu i nada se državnom prvenstvu, poziv od reprezentacije za njihove devojčice koje igraju ligu do 12 godina, kao i za trenera, za njih je od velike važnosti i potvrda je kvaliteta rada.

Na okupljanju je učestvovalo 27 devojčica iz cele Vojvodine, a selektirali smo ih kao najbolje u jesenjem delu. Moje viđenje je da je ova generacija izrazito talentovana i da ćemo mi treneri teško izabrati 16 najboljih. Na proleće nam sledi Super liga i onda ćemo imati pred očima sve devojčice koje su pozvane, a isto tako i ostale devojčice koje su nam možda promakle u jesenjem delu. Trening je prošao u lepoj i radnoj atmosferi, a devojke su se pokazale najbolje što su mogle. Primetili smo da je bilo treme, ali to je sasvim normalno. Mislim da je trenerski tim veoma stručan i da lepo funkcioniše, tako da nas očekuje lepa saradnja. Zahvaljujem se Rukometnom savezu Vojvodine što me je pozvao da se priključim timu, a ja ću se potruditi da se odazovem svaki put i dam svoj doprinos. Devojkama želim uspešan rad u klubovima, srećnu sezonu bez povreda, da rade i da se trude, a novi pozivi ce doći iz toga”, izjavio je Nikola Orelj za Radio Apatin.

16940

Podsećamo, selekcija je odabrana od strane Rukometnog saveza Vojvodine, a na našim Apatincima je da se dalje pokažu dobrim igrama, te tako ponovo budu pozvani.

 

Ovim putem im čestitamo i želimo im puno uspeha u nastavku rada.

16941

related articles

Pratite nas

Naxi Radio Apatin 105,8

FM & PRESS DOO
Petefi Šandora 57, sprat I, lokal 6,
25260 Apatin

Tel/Mob:
+381 25 780 200
+381 63 82 94 653

e-mail:
radioapatin@gmail.com
info@radioapatin.com

O nama

NAXI RADIO APATIN - 105.8 MHz FM
Našim talasima pokrivamo deo Bačke - opštine Apatin, Sombor, Odžaci i delovi opštine Kula. Od momenta kada su se prvi taktovi začuli na frekvenciji 105,8 MHz 2011. godine, Vi, slušaoci ste nam bili na prvom mestu i uz kvalitetnu muziku, prijatne voditelje, objektivan i tačan informativni program ušli smo u Vaše domove, a zatim i u vaša srca - a tu planiramo i da ostanemo.

NAXI NACIONAL RADIJSKA MREŽA
Naxi Nacional je najveća radijska mreža u Srbiji, uz koju slušaoci u preko trideset gradova uživaju u kvalitetnom zabavnom i informativnom programu, kao i najboljoj domaćoj pop i rok muzici.

Svakog dana, preko pet miliona slušalaca Naxi Nacionala informiše se na pravi način, uz kratke govorne segmente zanimljivih voditelja, spremnih da u svakom trenutku prenesu novosti o najaktuelnijim dešavanjima. Naxi Radio Apatin Vam, pored već dobro poznatih lokalnih sadržaja, pruža mogućnost da svakodnevno uživate u priči o interesantnim temama, uz dozu kvalitetnog humora i pažljivo odabranih tema, kao i u uključenjima iz svih krajeva Srbije.

"Naxi nacionalne vesti" okosnica su informativnog programa najveće radijske mreže naše zemlje i emituju se na svaki pun sat. Uz njih, Srbija je na najbolji način informisana o aktuelnim temama iz zemlje i sveta. Termin od 18 do 19 časova svakog radnog dana rezervisan je za emisiju "Mojih 50". Zahvaljući Naxi Nacionalu, čuvena radijska emisija prisutna je u svim krajevima naše zemlje. Gostujući u "Mojih 50", poznate ličnosti otkrivaju interesantne detalje iz svoje karijere i prisećaju se najlepših trenutaka života.

"Dodir noći" emituje se svakog radnog dana od 21 čas do ponoći. Dejan Avramović govori jezikom "ljubavi i romantike" koji, u kombinaciji sa odabranim hitovima domaće pop i soft-rok muzike, osvaja na prvo slušanje.

Uz kvalitetan izbor domaće muzike i tačne i precizne informacije u svakom trenutku, NAXI RADIO APATIN i najveća radijska mreža Naxi Nacional, čine celu Srbiju preplavljenom talasom pozitivne energije pod prepoznatljivim sloganom "Opusti se i uživaj"!

Ukoliko zahtevate bogat program, kvalitetnu muziku i kratke i tačne informacije, na pravom ste mestu.

Slušaj NAXI RADIO APATIN - opusti se i uživaj!