SPORT

U Apatinu održan prvi “3x3 BASKET ZA SVE” turnir

19622

 

Proteklog vikenda u Apatinu je održan prvi “3x3 BASKET ZA SVE” turnir. Organizatori turnira, Goran Vezmar - ispred Košarkaša u kolicima “Dunav 2016” i Arsenije Medić - košarkaški sudija, nisu krili zadovoljstvo zbog sjajnog odziva ekipa, publike, ali i veoma uspešnog turnira, te se nadaju da će ovaj lepi sportski događaj prerasti u tradiciju.

U nastavku vam donosimo rezultate takmičenja:

Prvo mesto u kategoriji basket u kolicima osvojio je Klub košarkaša u kolicima “Singidunum Crvena Zvezda”, drugo mesto Košarkaši u kolicima “Dunav 2016”, treće PTE PEAC ROLLING BASKET, a četvrto Klub košarkaša u kolicima “Soko” iz Beograda.

Prvo mesto i novčanu nagradu u iznosu od 30.000 dinara u kategoriji kadeta do 15 godina osvojila je "Pivnica na ćošku", u sastavu Luka Vlatković, Filip Šuput, Luka Stamenić i Miloš Berar. Drugo mesto su osvojili KK “Hercegovac” Gajdobra, u sastavu Aleksa Gasparević, Uroš Petković, Lazar Mrković i Strahinja Savić, dok je treće mesto osvojila ekipa “Pure”, u sastavu Lazar Maksimović, Momčilo Bosnić, Nemanja Kvrgić i Aleksandar Olujić.

U kategoriji seniora, prvo mesto i novčanu nagradu od 500 evra osvojila je ekipa “Joker 3x3”, u sastavu Dejan Ilić, Nenad Cvjetković, Radoš Vukolić i Saša Gazibegović. Drugo mesto i nagrada od 200 evra pripala je ekipi “Prica concept bar”, u sastavu Luka Stefanović, Danilo Mijatović, Ljubomir Miljanić i Miroslav Pasajlić, dok su treće mesto i nagradu od 100 evra uzeli članovi tima “Jazo 3x3”, u sastavu Jug Mandić, Filip Knežević, Mihajlo Janković i Vuk Radojičić.

Kada je u pitanju takmičenje u šutiranju trojki, pobedu je odneo Luka Stefanović.

19623

Čestitamo nagrađenima, ali i svim ostalim učesnicima na fer borbi, kao i organizatoru na sjajnom sportskom događaju koji je upotpunio sadržaj našeg grada tokom proteklog vikenda.

 

related articles

Pratite nas

Naxi Radio Apatin 105,8

FM & PRESS DOO
Petefi Šandora 57, sprat I, lokal 6,
25260 Apatin

Tel/Mob:
+381 25 780 200
+381 63 82 94 653

e-mail:
radioapatin@gmail.com
info@radioapatin.com

O nama

NAXI RADIO APATIN - 105.8 MHz FM
Našim talasima pokrivamo deo Bačke - opštine Apatin, Sombor, Odžaci i delovi opštine Kula. Od momenta kada su se prvi taktovi začuli na frekvenciji 105,8 MHz 2011. godine, Vi, slušaoci ste nam bili na prvom mestu i uz kvalitetnu muziku, prijatne voditelje, objektivan i tačan informativni program ušli smo u Vaše domove, a zatim i u vaša srca - a tu planiramo i da ostanemo.

NAXI NACIONAL RADIJSKA MREŽA
Naxi Nacional je najveća radijska mreža u Srbiji, uz koju slušaoci u preko trideset gradova uživaju u kvalitetnom zabavnom i informativnom programu, kao i najboljoj domaćoj pop i rok muzici.

Svakog dana, preko pet miliona slušalaca Naxi Nacionala informiše se na pravi način, uz kratke govorne segmente zanimljivih voditelja, spremnih da u svakom trenutku prenesu novosti o najaktuelnijim dešavanjima. Naxi Radio Apatin Vam, pored već dobro poznatih lokalnih sadržaja, pruža mogućnost da svakodnevno uživate u priči o interesantnim temama, uz dozu kvalitetnog humora i pažljivo odabranih tema, kao i u uključenjima iz svih krajeva Srbije.

"Naxi nacionalne vesti" okosnica su informativnog programa najveće radijske mreže naše zemlje i emituju se na svaki pun sat. Uz njih, Srbija je na najbolji način informisana o aktuelnim temama iz zemlje i sveta. Termin od 18 do 19 časova svakog radnog dana rezervisan je za emisiju "Mojih 50". Zahvaljući Naxi Nacionalu, čuvena radijska emisija prisutna je u svim krajevima naše zemlje. Gostujući u "Mojih 50", poznate ličnosti otkrivaju interesantne detalje iz svoje karijere i prisećaju se najlepših trenutaka života.

"Dodir noći" emituje se svakog radnog dana od 21 čas do ponoći. Dejan Avramović govori jezikom "ljubavi i romantike" koji, u kombinaciji sa odabranim hitovima domaće pop i soft-rok muzike, osvaja na prvo slušanje.

Uz kvalitetan izbor domaće muzike i tačne i precizne informacije u svakom trenutku, NAXI RADIO APATIN i najveća radijska mreža Naxi Nacional, čine celu Srbiju preplavljenom talasom pozitivne energije pod prepoznatljivim sloganom "Opusti se i uživaj"!

Ukoliko zahtevate bogat program, kvalitetnu muziku i kratke i tačne informacije, na pravom ste mestu.

Slušaj NAXI RADIO APATIN - opusti se i uživaj!