SPORT

ZLATNA ODLIČJA sa Prvenstva države u kajaku za Apatinke Anju Кovačević i Sonju Urtajl

16398

 

U Beogradu je održano Prvenstvo države za sve kategorije u kajaku i kanuu. Ekipa iz Apatina, predvođena trenerom Jovom Mandićem, još jednom je potvrdila kvalitetan rad i sa takmičenja se vratila sa medaljama.

Najuspešnije su bile najmlađe takmičarke KK Panonija, Anja Кovačević i Sonja Urtajl, koje su se sa takmičenja vratile sa po tri medalje. Njih dve su bile druge u trci pionirki u kategoriji dvoseda na 1000m, dok su u kadetskoj konkurenciji (konkurencija gde su takmičarke  starije dve godine od njih) Anja i Sonja pobedile u dve trke dvoseda, na 500m i 1000m, te ponele laskavo priznanje prvakinja države.

Pored ove tri medalje, Sonja je bila 6. u trci pionirki, kajak jednosed 500m, a Anja 8. u trci kadetkinja na 200m. Odličan rezultat napravila je i Dajana Urtajl, osvajanjem 3. mesta u trci juniorki na 200m i 5. mesta na 500 metara. Pored ovih, Dajana je veslala i dva seniorska finala  gde je bila 5. na 200 metara i 7. na 500 metara. Na takmičenju su učestvovali i Aleksandar Lončar i Marko Кovačević, koji su nažalost ovog puta zaustavljeni u kvalifikacionim trkama, ali su nijanse odlučivale da se i oni u trkama dvoseda plasiraju u finala.

16399

16400

16401

related articles

Pratite nas

Naxi Radio Apatin 105,8

FM & PRESS DOO
Petefi Šandora 57, sprat I, lokal 6,
25260 Apatin

Tel/Mob:
+381 25 780 200
+381 63 82 94 653

e-mail:
radioapatin@gmail.com
info@radioapatin.com

O nama

NAXI RADIO APATIN - 105.8 MHz FM
Našim talasima pokrivamo deo Bačke - opštine Apatin, Sombor, Odžaci i delovi opštine Kula. Od momenta kada su se prvi taktovi začuli na frekvenciji 105,8 MHz 2011. godine, Vi, slušaoci ste nam bili na prvom mestu i uz kvalitetnu muziku, prijatne voditelje, objektivan i tačan informativni program ušli smo u Vaše domove, a zatim i u vaša srca - a tu planiramo i da ostanemo.

NAXI NACIONAL RADIJSKA MREŽA
Naxi Nacional je najveća radijska mreža u Srbiji, uz koju slušaoci u preko trideset gradova uživaju u kvalitetnom zabavnom i informativnom programu, kao i najboljoj domaćoj pop i rok muzici.

Svakog dana, preko pet miliona slušalaca Naxi Nacionala informiše se na pravi način, uz kratke govorne segmente zanimljivih voditelja, spremnih da u svakom trenutku prenesu novosti o najaktuelnijim dešavanjima. Naxi Radio Apatin Vam, pored već dobro poznatih lokalnih sadržaja, pruža mogućnost da svakodnevno uživate u priči o interesantnim temama, uz dozu kvalitetnog humora i pažljivo odabranih tema, kao i u uključenjima iz svih krajeva Srbije.

"Naxi nacionalne vesti" okosnica su informativnog programa najveće radijske mreže naše zemlje i emituju se na svaki pun sat. Uz njih, Srbija je na najbolji način informisana o aktuelnim temama iz zemlje i sveta. Termin od 18 do 19 časova svakog radnog dana rezervisan je za emisiju "Mojih 50". Zahvaljući Naxi Nacionalu, čuvena radijska emisija prisutna je u svim krajevima naše zemlje. Gostujući u "Mojih 50", poznate ličnosti otkrivaju interesantne detalje iz svoje karijere i prisećaju se najlepših trenutaka života.

"Dodir noći" emituje se svakog radnog dana od 21 čas do ponoći. Dejan Avramović govori jezikom "ljubavi i romantike" koji, u kombinaciji sa odabranim hitovima domaće pop i soft-rok muzike, osvaja na prvo slušanje.

Uz kvalitetan izbor domaće muzike i tačne i precizne informacije u svakom trenutku, NAXI RADIO APATIN i najveća radijska mreža Naxi Nacional, čine celu Srbiju preplavljenom talasom pozitivne energije pod prepoznatljivim sloganom "Opusti se i uživaj"!

Ukoliko zahtevate bogat program, kvalitetnu muziku i kratke i tačne informacije, na pravom ste mestu.

Slušaj NAXI RADIO APATIN - opusti se i uživaj!