SRBIJA

Besplatan ulaz na 54. Međunarodni SAJAM TURIZMA u Novom Sadu

18658

 

U godini u kojoj Novosadski sajam obeležava vek postojanja, drugi put će biti održan kao samostalna priredba, u prostoru Sajma i virtuelnom prostoru platforme ExpoOnline.rs, 54. Međunarodni sajam turizma i to od 30. novembra do 2. decembra.

Vrhunska izložba Viminaciuma – putevima rimskih imperatora po Srbiji – biće predstavljena publici u Auli Sajma. Kao jedan od najboljih primera promocije kulturnog nasleđa u Srbiji, susret s ovom izložbom biće za mnoge jedinstvena prilika, a posle prvobitne postavke na Sajmu turizma, 2017. godine, već sada vlada veliko interesovanje i stručne publike i najšire javnosti”, ističu na zvančnom sajtu Novosadskog sajma.

Kako dalje navode, u saradnji sa profesionalcima Arheološkog parka Viminacijum, biće priređen i kulturno-naučni forum o zaštiti Dunavskog limesa „Living Danube Limes”, s ciljem da se otvori dijalog o sprovođenju mnoštva mera za zaštitu antičke infrastrukture i razvoj turističkog potencijala 2000 godina starog rimskog nasleđa na Dunavu.

Radno vreme Sajma turizma je od 10 do 19 časova.

“S obzirom na to da Novosadski sajam ove godine obeležava vek postojanja, doneta je i odluka da se svim posetiocima i učesnicima, omogući ulaz bez naplaćivanja karata, uz obaveznu registraciju. Odluku da se ulaznice ne naplaćuju podržao je Pokrajinski sekretarijat za privredu i turizam s namerom da i na taj način podrži razvoj turizma na našim prostorima, ali i podstakne što brojniju publiku za prisustvo Sajmu i susret sa učesnicima”, najavljeno je.

Registracija poslovne posete će biti organizovana pre početka sajma na platformi tourismnovisadfair2023.talkb2b.netm, a u vreme Sajma u Auli. Za najširu publiku će registracija biti omogućena takođe u Auli Sajma, kao i na platformi turizam.expoonline.rs

Regija partner Sajma turizma je Boka Kotorska. Generalni sponzor Globos osiguranje, a Sponzor jubileja Novosadsjog sajma Telekom Srbija.

 

 

related articles

Pratite nas

Naxi Radio Apatin 105,8

FM & PRESS DOO
Petefi Šandora 57, sprat I, lokal 6,
25260 Apatin

Tel/Mob:
+381 25 780 200
+381 63 82 94 653

e-mail:
radioapatin@gmail.com
info@radioapatin.com

O nama

NAXI RADIO APATIN - 105.8 MHz FM
Našim talasima pokrivamo deo Bačke - opštine Apatin, Sombor, Odžaci i delovi opštine Kula. Od momenta kada su se prvi taktovi začuli na frekvenciji 105,8 MHz 2011. godine, Vi, slušaoci ste nam bili na prvom mestu i uz kvalitetnu muziku, prijatne voditelje, objektivan i tačan informativni program ušli smo u Vaše domove, a zatim i u vaša srca - a tu planiramo i da ostanemo.

NAXI NACIONAL RADIJSKA MREŽA
Naxi Nacional je najveća radijska mreža u Srbiji, uz koju slušaoci u preko trideset gradova uživaju u kvalitetnom zabavnom i informativnom programu, kao i najboljoj domaćoj pop i rok muzici.

Svakog dana, preko pet miliona slušalaca Naxi Nacionala informiše se na pravi način, uz kratke govorne segmente zanimljivih voditelja, spremnih da u svakom trenutku prenesu novosti o najaktuelnijim dešavanjima. Naxi Radio Apatin Vam, pored već dobro poznatih lokalnih sadržaja, pruža mogućnost da svakodnevno uživate u priči o interesantnim temama, uz dozu kvalitetnog humora i pažljivo odabranih tema, kao i u uključenjima iz svih krajeva Srbije.

"Naxi nacionalne vesti" okosnica su informativnog programa najveće radijske mreže naše zemlje i emituju se na svaki pun sat. Uz njih, Srbija je na najbolji način informisana o aktuelnim temama iz zemlje i sveta. Termin od 18 do 19 časova svakog radnog dana rezervisan je za emisiju "Mojih 50". Zahvaljući Naxi Nacionalu, čuvena radijska emisija prisutna je u svim krajevima naše zemlje. Gostujući u "Mojih 50", poznate ličnosti otkrivaju interesantne detalje iz svoje karijere i prisećaju se najlepših trenutaka života.

"Dodir noći" emituje se svakog radnog dana od 21 čas do ponoći. Dejan Avramović govori jezikom "ljubavi i romantike" koji, u kombinaciji sa odabranim hitovima domaće pop i soft-rok muzike, osvaja na prvo slušanje.

Uz kvalitetan izbor domaće muzike i tačne i precizne informacije u svakom trenutku, NAXI RADIO APATIN i najveća radijska mreža Naxi Nacional, čine celu Srbiju preplavljenom talasom pozitivne energije pod prepoznatljivim sloganom "Opusti se i uživaj"!

Ukoliko zahtevate bogat program, kvalitetnu muziku i kratke i tačne informacije, na pravom ste mestu.

Slušaj NAXI RADIO APATIN - opusti se i uživaj!