SRBIJA

U toku PRIKUPLjANjE ŠKOLSKOG PRIBORA za decu na Kosovu i Metohiji

16134

 

Humanitarna organizacija “Svi za Kosmet” osmu godinu zaredom pokreće akciju opremanja školaraca na Кosovu i Metohiji potrebnim priborom.

Nakon uspešnih akcija prethodnih godina, pozivaju sve dobre ljude kojima su Кosovo i Metohija u srcu, da se ove teške 2022. godine, shodno svojim mogućnostima, priključe ovoj važnoj inicijativi pomaganja dece na Кosmetu.

“Prošle godine smo podelili preko 1.000 kompleta školskog pribora u 31 mestu sa srpskom decom, a vrednost akcije je bila skoro tri i po miliona dinara (oko 30.000€). Potrudimo se svi zajedno da ponovimo ovaj prošlogodišnji uspeh”, kažu u ovoj humanitarnoj organizacji.

Ove godine, predstavnici organizaccije “Svi za Kosmet” obići će 55 gradova u 10 država.

Sakupljamo nove sveske, olovke, gumice, lenjire, šestare, bojice, tempere i sve ostalo što je potrebno jednom đaku (zbog komplikacija oko transporta u dijaspori su moguće samo novčane donacije). Možete uplatiti i novčanu donaciju, koju ćemo iskoristiti za kupovinu školskog pribora. Pomozimo roditeljima na Кosovu i Metohiji da u ovom teškom vremenu obezbede osnovne potrepštine za svoje učenike. Budimo još jednom sa našim sunarodnicima, budimo tu – svi za Кosmet”, poručuju.

Кao i kod svake akcije, na sajtu humanitarne organizacije SVI ZA KOSMET transparentno će se voditi spisak svih priložnika.

Akcija traje do 15. septembra 2022. godine, a detaljnije informacije o svemu možete pronaći OVDE.

related articles

Pratite nas

Naxi Radio Apatin 105,8

FM & PRESS DOO
Petefi Šandora 57, sprat I, lokal 6,
25260 Apatin

Tel/Mob:
+381 25 780 200
+381 63 82 94 653

e-mail:
radioapatin@gmail.com
info@radioapatin.com

O nama

NAXI RADIO APATIN - 105.8 MHz FM
Našim talasima pokrivamo deo Bačke - opštine Apatin, Sombor, Odžaci i delovi opštine Kula. Od momenta kada su se prvi taktovi začuli na frekvenciji 105,8 MHz 2011. godine, Vi, slušaoci ste nam bili na prvom mestu i uz kvalitetnu muziku, prijatne voditelje, objektivan i tačan informativni program ušli smo u Vaše domove, a zatim i u vaša srca - a tu planiramo i da ostanemo.

NAXI NACIONAL RADIJSKA MREŽA
Naxi Nacional je najveća radijska mreža u Srbiji, uz koju slušaoci u preko trideset gradova uživaju u kvalitetnom zabavnom i informativnom programu, kao i najboljoj domaćoj pop i rok muzici.

Svakog dana, preko pet miliona slušalaca Naxi Nacionala informiše se na pravi način, uz kratke govorne segmente zanimljivih voditelja, spremnih da u svakom trenutku prenesu novosti o najaktuelnijim dešavanjima. Naxi Radio Apatin Vam, pored već dobro poznatih lokalnih sadržaja, pruža mogućnost da svakodnevno uživate u priči o interesantnim temama, uz dozu kvalitetnog humora i pažljivo odabranih tema, kao i u uključenjima iz svih krajeva Srbije.

"Naxi nacionalne vesti" okosnica su informativnog programa najveće radijske mreže naše zemlje i emituju se na svaki pun sat. Uz njih, Srbija je na najbolji način informisana o aktuelnim temama iz zemlje i sveta. Termin od 18 do 19 časova svakog radnog dana rezervisan je za emisiju "Mojih 50". Zahvaljući Naxi Nacionalu, čuvena radijska emisija prisutna je u svim krajevima naše zemlje. Gostujući u "Mojih 50", poznate ličnosti otkrivaju interesantne detalje iz svoje karijere i prisećaju se najlepših trenutaka života.

"Dodir noći" emituje se svakog radnog dana od 21 čas do ponoći. Dejan Avramović govori jezikom "ljubavi i romantike" koji, u kombinaciji sa odabranim hitovima domaće pop i soft-rok muzike, osvaja na prvo slušanje.

Uz kvalitetan izbor domaće muzike i tačne i precizne informacije u svakom trenutku, NAXI RADIO APATIN i najveća radijska mreža Naxi Nacional, čine celu Srbiju preplavljenom talasom pozitivne energije pod prepoznatljivim sloganom "Opusti se i uživaj"!

Ukoliko zahtevate bogat program, kvalitetnu muziku i kratke i tačne informacije, na pravom ste mestu.

Slušaj NAXI RADIO APATIN - opusti se i uživaj!