VESTI

Apel na korišćenje unapred predviđenih parking punktova tokom Ribarskih večeri

19706

 

Organizacioni odbor 60. Apatinskih ribarskih večeri apelovao je na sve posetioce ove manifestacije da budu strpljivi i da koriste unapred predviđene punktove za parkiranje.

U četvrtak, 4. jula, počinju 60. po redu Apatinske ribarske večeri. Što zbog jubileja, što zbog duge tradicije i popularnosti ove manifestacije, a ponajviše zbog nastupa mega zvezde Zdravka Čolića, u Apatinu se očekuje enorman broj gostiju iz okruženja i brojnih delova Evrope. Kako bi ovaj događaj protekao u najboljem redu, apelujemo pre svega na Apatince da svoja vozila ovog puta ostave kod kuće i da se na koncert upute pešice”, poručili su iz Organizacionog odbora Apatinskih ribarskih večeri, te skrenuli pažnju svim gostima koji dolaze na otvaranje da sarađuju sa saobraćajnom policijom.

Od predviđenih punktova za parkiranje predložili su sledeće:

• Prostor kod nekadašnje Železničke stanice (Železnička ulica)

• Parking "Apatinske pivare" (ulica Pivarska)

• Parking "Apatinske pivare" (ulica Ive Lole Ribara)

• Parking kod stadiona OFK Mladost (ulica Dunavska obala BB)

• Parking Apatinskog brodogradilišta (ulica Dunavska obala BB)

• Parking supermarketa "LIDL" (ulica Dimitrija Tucovića)

• Parking supermarketa "Univerexport" (ulica Dimitrija Tucovića)

• Parking u ulici Petefi Šandora (od ulice Dimitrija Tucovića do ulice Miće Radakovića)

• Parking stambenog bloka S - 112

“Po potrebi, brojne dodatno angažovane policijske jedinice, će posetioce usmeravati i na druge predviđene lokacije u samom gradu. Potrudimo se svi zajedno da stpljenjem i tolerancijom ovaj događaj upišemo u istoriju Apatina i da na najbolji mogući način promovišemo svoju opštinu”, istakli su na kraju u Organizacionom odboru 60. Apatinskih ribarskih večeri.

 

related articles

Pratite nas

Naxi Radio Apatin 105,8

FM & PRESS DOO
Petefi Šandora 57, sprat I, lokal 6,
25260 Apatin

Tel/Mob:
+381 25 780 200
+381 63 82 94 653

e-mail:
radioapatin@gmail.com
info@radioapatin.com

O nama

NAXI RADIO APATIN - 105.8 MHz FM
Našim talasima pokrivamo deo Bačke - opštine Apatin, Sombor, Odžaci i delovi opštine Kula. Od momenta kada su se prvi taktovi začuli na frekvenciji 105,8 MHz 2011. godine, Vi, slušaoci ste nam bili na prvom mestu i uz kvalitetnu muziku, prijatne voditelje, objektivan i tačan informativni program ušli smo u Vaše domove, a zatim i u vaša srca - a tu planiramo i da ostanemo.

NAXI NACIONAL RADIJSKA MREŽA
Naxi Nacional je najveća radijska mreža u Srbiji, uz koju slušaoci u preko trideset gradova uživaju u kvalitetnom zabavnom i informativnom programu, kao i najboljoj domaćoj pop i rok muzici.

Svakog dana, preko pet miliona slušalaca Naxi Nacionala informiše se na pravi način, uz kratke govorne segmente zanimljivih voditelja, spremnih da u svakom trenutku prenesu novosti o najaktuelnijim dešavanjima. Naxi Radio Apatin Vam, pored već dobro poznatih lokalnih sadržaja, pruža mogućnost da svakodnevno uživate u priči o interesantnim temama, uz dozu kvalitetnog humora i pažljivo odabranih tema, kao i u uključenjima iz svih krajeva Srbije.

"Naxi nacionalne vesti" okosnica su informativnog programa najveće radijske mreže naše zemlje i emituju se na svaki pun sat. Uz njih, Srbija je na najbolji način informisana o aktuelnim temama iz zemlje i sveta. Termin od 18 do 19 časova svakog radnog dana rezervisan je za emisiju "Mojih 50". Zahvaljući Naxi Nacionalu, čuvena radijska emisija prisutna je u svim krajevima naše zemlje. Gostujući u "Mojih 50", poznate ličnosti otkrivaju interesantne detalje iz svoje karijere i prisećaju se najlepših trenutaka života.

"Dodir noći" emituje se svakog radnog dana od 21 čas do ponoći. Dejan Avramović govori jezikom "ljubavi i romantike" koji, u kombinaciji sa odabranim hitovima domaće pop i soft-rok muzike, osvaja na prvo slušanje.

Uz kvalitetan izbor domaće muzike i tačne i precizne informacije u svakom trenutku, NAXI RADIO APATIN i najveća radijska mreža Naxi Nacional, čine celu Srbiju preplavljenom talasom pozitivne energije pod prepoznatljivim sloganom "Opusti se i uživaj"!

Ukoliko zahtevate bogat program, kvalitetnu muziku i kratke i tačne informacije, na pravom ste mestu.

Slušaj NAXI RADIO APATIN - opusti se i uživaj!