VESTI

Na dnevnom redu 30. sednice SO Apatin predlog RASKIDA UGOVORA sa Bionex-om

18968

 

Nova sednica Skupštine opštine Apatin, 30. po redu, zakazana je za sredu, 14. februar, sa početkom u 10 sati, u Velikoj sali SO Apatin.

Za sednicu lokalnog parlamenta preložene su 22

tačke dnevnog reda, među kojima i  predlog Odluke o pristupanju raskida ugovora zaključenog između opštine Apatin i „BIONEX“ doo Apatin.

Osim navedenog, odbornici će na ovoj sednici razmatrati predlog Statutarno- pravne komisije za promenu Statuta opštine Apatin, te inicijativu odbornika Skupštine opštine Apatin za raspisivanje referenduma radi uvođenja samodorinosa za područje naseljenih mesta Apatin, Prigrevica, Sonta, Кupusina i Svilojevo po stopi od 1%.

Takođe, doneće se odluke o raspisivanju referenduma na području naseljenih mesta Apatin, Prigrevica, Sonta, Кupusina i Svilojevo.

Na dnevnom redu će se naći i predlozi Odluka uvođenju samodoprinosa za područje naseljenih mesta Apatin, Prigrevica, Sonta, Kupusina i Svilojevo, po stopi od 1% za period od 01. jula 2024. godine do 30. juna 2034. godine.

Predstavnici lokalnog parlamenta doneće i Odluku o prvim izmenama i dopunama Odluke o budžetu opštine Apatin za 2024. godinu, predlog Odluke o zaduživanju opštine Apatin za finansiranje deficita tekuće likvidnosti, ali i predlog Zaključka o davanju saglasnosti na trošenje nerealizovanih sredstava samodoprinosa, prikupljenih po osnovu odluka o uvođenju samodoprinosa čije je trajanje isteklo.

Na sednici će se glasati i o predlozima Rešenja o otuđenju građevinskog zemljišta iz javne svojine opštine Apatin koje se nalazi u Svilojevu i prenosi u svojinu SPC – Eparhiji bačkoj - Crkvenoj opštini u Srpskom Miletiću, putem javne licitacije, te o otuđenju građevinskog zemljišta iz javne svojine opštine Apatin koje se nalazi u Bloku 58 u Apatinu i prenosi u svojinu Dražić Predragu iz Apatina, putem javne licitacije.

Odbornici će glasati za predloge Odluke o izmeni i dopuni Odluke o osnivanju Predškolske ustanove „Pčelica“ Apatin, o visini ekonomske cene usluge celodnevnog i poludnevnog boravka dece u ovoj ustanovi, kao i predlog Rešenja o utvrđivanju cene usluga celodnevnog i poludnevnog boravka dece u PU „Pčelica“, a razmatraće se i Nacrt ugovora o javno-privatnom partnerstvu za dugoročnu isporuku toplotne energije za grejanje 11 (jedanaest) javnih objekata uz rekonstrukciju sistema za proizvodnju toplotne energije u opštini Apatin.

 

 

related articles

Pratite nas

Naxi Radio Apatin 105,8

FM & PRESS DOO
Petefi Šandora 57, sprat I, lokal 6,
25260 Apatin

Tel/Mob:
+381 25 780 200
+381 63 82 94 653

e-mail:
radioapatin@gmail.com
info@radioapatin.com

O nama

NAXI RADIO APATIN - 105.8 MHz FM
Našim talasima pokrivamo deo Bačke - opštine Apatin, Sombor, Odžaci i delovi opštine Kula. Od momenta kada su se prvi taktovi začuli na frekvenciji 105,8 MHz 2011. godine, Vi, slušaoci ste nam bili na prvom mestu i uz kvalitetnu muziku, prijatne voditelje, objektivan i tačan informativni program ušli smo u Vaše domove, a zatim i u vaša srca - a tu planiramo i da ostanemo.

NAXI NACIONAL RADIJSKA MREŽA
Naxi Nacional je najveća radijska mreža u Srbiji, uz koju slušaoci u preko trideset gradova uživaju u kvalitetnom zabavnom i informativnom programu, kao i najboljoj domaćoj pop i rok muzici.

Svakog dana, preko pet miliona slušalaca Naxi Nacionala informiše se na pravi način, uz kratke govorne segmente zanimljivih voditelja, spremnih da u svakom trenutku prenesu novosti o najaktuelnijim dešavanjima. Naxi Radio Apatin Vam, pored već dobro poznatih lokalnih sadržaja, pruža mogućnost da svakodnevno uživate u priči o interesantnim temama, uz dozu kvalitetnog humora i pažljivo odabranih tema, kao i u uključenjima iz svih krajeva Srbije.

"Naxi nacionalne vesti" okosnica su informativnog programa najveće radijske mreže naše zemlje i emituju se na svaki pun sat. Uz njih, Srbija je na najbolji način informisana o aktuelnim temama iz zemlje i sveta. Termin od 18 do 19 časova svakog radnog dana rezervisan je za emisiju "Mojih 50". Zahvaljući Naxi Nacionalu, čuvena radijska emisija prisutna je u svim krajevima naše zemlje. Gostujući u "Mojih 50", poznate ličnosti otkrivaju interesantne detalje iz svoje karijere i prisećaju se najlepših trenutaka života.

"Dodir noći" emituje se svakog radnog dana od 21 čas do ponoći. Dejan Avramović govori jezikom "ljubavi i romantike" koji, u kombinaciji sa odabranim hitovima domaće pop i soft-rok muzike, osvaja na prvo slušanje.

Uz kvalitetan izbor domaće muzike i tačne i precizne informacije u svakom trenutku, NAXI RADIO APATIN i najveća radijska mreža Naxi Nacional, čine celu Srbiju preplavljenom talasom pozitivne energije pod prepoznatljivim sloganom "Opusti se i uživaj"!

Ukoliko zahtevate bogat program, kvalitetnu muziku i kratke i tačne informacije, na pravom ste mestu.

Slušaj NAXI RADIO APATIN - opusti se i uživaj!