VESTI

NOVI RADOVI u somborskom porodilištu, PORODILjE se upućuju u Novi Sad i Suboticu

17536

 

Opšta bolnica “Dr Radivoj Simonović” Sombor izdala je saopštenje u kom obaveštava javnost da će dana 24.04.2023. godine započeti radovi na sanaciji dela poda gde su uočena ulegnuća i utvrđeno propadanje cementne košuljice u Odseku za akušerstvo pri Odeljenju za ginekologiju i akušerstvo.

Kako su najavili, radovi se obavljaju u garantnom roku, izvođača radova je „Somborelektro“ d.o.o. Sombor, a predviđeni rok za završetak radova je 21 dan.

Od dana 20.04.2023. godine, zbog napred navedene sanacije, pacijentkinje za porođaj biće upućivane u Opštu bolnicu Subotica ili na Кliniku za ginekologiju i akušerstvo Кliničkog centra Vojvodine Novi Sad, do završetka sanacije. Prvorotke i žene koje su predviđene za porođaj carskim rezom biće upućivane na Кliniku za ginekologiju i akušerstvo Кliničkog centra Vojvodine Novi Sad, a drugorotke i višerotke u Opštu bolnicu u Suboticu. Pacijentkinje koje su u terminu za porođaj biće pregledane u Opštoj bolnici Sombor u dežurstvu od strane dežurnog ginekologa”, saopštili su u somborskoj bolnici i dodali da će za hitne slučajeve biti obezbeđeni uslovi za porođaj u sklopu Odeljenja za ginekologiju i akušerstvo u Odseku za konzervativnu ginekologiju Opšte bolnice „Dr Radivoj Simonović“ Sombor.

 

related articles

Pratite nas

Naxi Radio Apatin 105,8

FM & PRESS DOO
Petefi Šandora 57, sprat I, lokal 6,
25260 Apatin

Tel/Mob:
+381 25 780 200
+381 63 82 94 653

e-mail:
radioapatin@gmail.com
info@radioapatin.com

O nama

NAXI RADIO APATIN - 105.8 MHz FM
Našim talasima pokrivamo deo Bačke - opštine Apatin, Sombor, Odžaci i delovi opštine Kula. Od momenta kada su se prvi taktovi začuli na frekvenciji 105,8 MHz 2011. godine, Vi, slušaoci ste nam bili na prvom mestu i uz kvalitetnu muziku, prijatne voditelje, objektivan i tačan informativni program ušli smo u Vaše domove, a zatim i u vaša srca - a tu planiramo i da ostanemo.

NAXI NACIONAL RADIJSKA MREŽA
Naxi Nacional je najveća radijska mreža u Srbiji, uz koju slušaoci u preko trideset gradova uživaju u kvalitetnom zabavnom i informativnom programu, kao i najboljoj domaćoj pop i rok muzici.

Svakog dana, preko pet miliona slušalaca Naxi Nacionala informiše se na pravi način, uz kratke govorne segmente zanimljivih voditelja, spremnih da u svakom trenutku prenesu novosti o najaktuelnijim dešavanjima. Naxi Radio Apatin Vam, pored već dobro poznatih lokalnih sadržaja, pruža mogućnost da svakodnevno uživate u priči o interesantnim temama, uz dozu kvalitetnog humora i pažljivo odabranih tema, kao i u uključenjima iz svih krajeva Srbije.

"Naxi nacionalne vesti" okosnica su informativnog programa najveće radijske mreže naše zemlje i emituju se na svaki pun sat. Uz njih, Srbija je na najbolji način informisana o aktuelnim temama iz zemlje i sveta. Termin od 18 do 19 časova svakog radnog dana rezervisan je za emisiju "Mojih 50". Zahvaljući Naxi Nacionalu, čuvena radijska emisija prisutna je u svim krajevima naše zemlje. Gostujući u "Mojih 50", poznate ličnosti otkrivaju interesantne detalje iz svoje karijere i prisećaju se najlepših trenutaka života.

"Dodir noći" emituje se svakog radnog dana od 21 čas do ponoći. Dejan Avramović govori jezikom "ljubavi i romantike" koji, u kombinaciji sa odabranim hitovima domaće pop i soft-rok muzike, osvaja na prvo slušanje.

Uz kvalitetan izbor domaće muzike i tačne i precizne informacije u svakom trenutku, NAXI RADIO APATIN i najveća radijska mreža Naxi Nacional, čine celu Srbiju preplavljenom talasom pozitivne energije pod prepoznatljivim sloganom "Opusti se i uživaj"!

Ukoliko zahtevate bogat program, kvalitetnu muziku i kratke i tačne informacije, na pravom ste mestu.

Slušaj NAXI RADIO APATIN - opusti se i uživaj!