VESTI

Odbornici izglasali SKUPLjE KOMUNALIJE i novog sekretara Skupštine

16392

 

Danas je održana 20. sednica Skupštine opštine Apatin na kojoj je bilo 10 tačaka dnevnog reda. 

Nakon razrešenja dosadašnjeg sekretara SO Marka Đumića, koji je podneo ostavku na tu funkciju, odbornici su sa 21 glasom “za” i 2 “uzdržana” za novog sekretara izabrali diplomiranu pravnicu Aleksandru Vukoman.

Usvojeni su Izveštaj o izvršenju Odluke o budžetu opštine za ovu godinu sa izveštajem o izvršenju sredstava samodoprinosa za prvih šest meseci ove godine, predlog Odluke o izmeni Odluke o budžetu opštine za ovu godinu, predlog Programa zaštite, uređenja i korišćenja poljoprivrednog zemljišta za ovu godinu. 

Usvojene su i prve Izmene godišnjeg programa poslovanja JKP „Naš dom“ za ovu godinu sa novim cenovnikom usluga, koji se primenjuje od 1. avgusta. Po novom cenovniku kubik vode je poskupeo sa 61,40 na 70,46 dinara.

Odbornici su prihvatili i Izveštaj o godišnjem programu poslovanja JP za upravljanje putničkim pristaništem i marinom za prošlu godinu sa izveštajem ovlašćenog revizora i Odluke nadzornog odbora o raspodeli dobiti za prvu polovinu ove godine, Plan javnog zdravlja opštine za period od 2022-2026 godine, te nakon razrešenja za direktora Centra za socijalni rad Apatin ponovo imenovali Nikolinu Sučević.

 

related articles

Pratite nas

Naxi Radio Apatin 105,8

FM & PRESS DOO
Petefi Šandora 57, sprat I, lokal 6,
25260 Apatin

Tel/Mob:
+381 25 780 200
+381 63 82 94 653

e-mail:
radioapatin@gmail.com
info@radioapatin.com

O nama

NAXI RADIO APATIN - 105.8 MHz FM
Našim talasima pokrivamo deo Bačke - opštine Apatin, Sombor, Odžaci i delovi opštine Kula. Od momenta kada su se prvi taktovi začuli na frekvenciji 105,8 MHz 2011. godine, Vi, slušaoci ste nam bili na prvom mestu i uz kvalitetnu muziku, prijatne voditelje, objektivan i tačan informativni program ušli smo u Vaše domove, a zatim i u vaša srca - a tu planiramo i da ostanemo.

NAXI NACIONAL RADIJSKA MREŽA
Naxi Nacional je najveća radijska mreža u Srbiji, uz koju slušaoci u preko trideset gradova uživaju u kvalitetnom zabavnom i informativnom programu, kao i najboljoj domaćoj pop i rok muzici.

Svakog dana, preko pet miliona slušalaca Naxi Nacionala informiše se na pravi način, uz kratke govorne segmente zanimljivih voditelja, spremnih da u svakom trenutku prenesu novosti o najaktuelnijim dešavanjima. Naxi Radio Apatin Vam, pored već dobro poznatih lokalnih sadržaja, pruža mogućnost da svakodnevno uživate u priči o interesantnim temama, uz dozu kvalitetnog humora i pažljivo odabranih tema, kao i u uključenjima iz svih krajeva Srbije.

"Naxi nacionalne vesti" okosnica su informativnog programa najveće radijske mreže naše zemlje i emituju se na svaki pun sat. Uz njih, Srbija je na najbolji način informisana o aktuelnim temama iz zemlje i sveta. Termin od 18 do 19 časova svakog radnog dana rezervisan je za emisiju "Mojih 50". Zahvaljući Naxi Nacionalu, čuvena radijska emisija prisutna je u svim krajevima naše zemlje. Gostujući u "Mojih 50", poznate ličnosti otkrivaju interesantne detalje iz svoje karijere i prisećaju se najlepših trenutaka života.

"Dodir noći" emituje se svakog radnog dana od 21 čas do ponoći. Dejan Avramović govori jezikom "ljubavi i romantike" koji, u kombinaciji sa odabranim hitovima domaće pop i soft-rok muzike, osvaja na prvo slušanje.

Uz kvalitetan izbor domaće muzike i tačne i precizne informacije u svakom trenutku, NAXI RADIO APATIN i najveća radijska mreža Naxi Nacional, čine celu Srbiju preplavljenom talasom pozitivne energije pod prepoznatljivim sloganom "Opusti se i uživaj"!

Ukoliko zahtevate bogat program, kvalitetnu muziku i kratke i tačne informacije, na pravom ste mestu.

Slušaj NAXI RADIO APATIN - opusti se i uživaj!