VESTI

Odluka O BUDŽETU OPŠTINE Apatin za 2023. u petak pred odbornicima lokalnog parlamenta

16960

 

Nova sednica Skupštine opštine Apatin, 23. po redu, zakazana je za petak, 23. decembar, sa početkom u 10 sati. Sednica će biti održana u Velikoj sali SO Apatin, a za dnevni red je predloženo 16 tačaka.

Osim razmatranja izmena i dopuna Lokalnog akcionog plana rodne ravnopravnosti opštine Apatin za period od 2022. do 2025. godine, odbornici će na ovoj sednici doneti i jednu od najvažnijih odluka, odluku o budžetu opštine Apatin za 2023. godinu.

Osim navedenog, lokalni parlament će doneti predloge Кadrovskog plana Opštinske uprave i Pravobranilaštva opštine Apatin za 2023. godinu, odluke o angažovanju revizora za obavljanje eksterne revizije završnog računa za 2022. godinu, te odluke o komunalnoj miliciji.

Na 23. sednici SO Apatin doneće se predlog odluke o utvrđivanju ekonomske cene usluge celodnevnog i poludnevnog boravka dece u Predškolskoj ustanovi „Pčelica“, kao i predlog rešenja o utvrđivanju cene usluge celodnevnog i poludnevnog boravka dece u istoj ustanovi. Doneće  se pravilnik o radu javnog preduzeća „Dunavska obala“ Apatin, razmatrati program poslovanja javnog preduzeća„Dunavska obala“ Apatin i posebni program za korišćenje subvencija za 2023. godinu, a takođe i godišnji program poslovanja i posebnog programa za korišćenje sredstava iz subvencija javnog komunalnog preduzeća „Naš dom“ Apatin za 2023. godinu.

Odbornici će u petak razmatrati operativni plan zimske službe opštine Apatin na javnim putevima u opštini Apatin za 2022/23. godinu.

Na dnevnom redu zakazane sednice naći će sei predlozi rešenja o obrazovanju Štaba zimske službe opštine Apatin za 2022/2023. godinu, o imenovanju Opštinskog saveta roditelja, te razrešenju  i imenoanju novog člana Školskog odbora Osnovne škole „Mladost“ Prigrevica.

Kao poslednja tačka dnevnog reda predloženo je razmatranje programa poslovanja Javnog preduzeća za upravljanje putevima, planiranje i urbanizam Apatin – u likvidaciji za 2023. godinu.

 

related articles

Pratite nas

Naxi Radio Apatin 105,8

FM & PRESS DOO
Petefi Šandora 57, sprat I, lokal 6,
25260 Apatin

Tel/Mob:
+381 25 780 200
+381 63 82 94 653

e-mail:
radioapatin@gmail.com
info@radioapatin.com

O nama

NAXI RADIO APATIN - 105.8 MHz FM
Našim talasima pokrivamo deo Bačke - opštine Apatin, Sombor, Odžaci i delovi opštine Kula. Od momenta kada su se prvi taktovi začuli na frekvenciji 105,8 MHz 2011. godine, Vi, slušaoci ste nam bili na prvom mestu i uz kvalitetnu muziku, prijatne voditelje, objektivan i tačan informativni program ušli smo u Vaše domove, a zatim i u vaša srca - a tu planiramo i da ostanemo.

NAXI NACIONAL RADIJSKA MREŽA
Naxi Nacional je najveća radijska mreža u Srbiji, uz koju slušaoci u preko trideset gradova uživaju u kvalitetnom zabavnom i informativnom programu, kao i najboljoj domaćoj pop i rok muzici.

Svakog dana, preko pet miliona slušalaca Naxi Nacionala informiše se na pravi način, uz kratke govorne segmente zanimljivih voditelja, spremnih da u svakom trenutku prenesu novosti o najaktuelnijim dešavanjima. Naxi Radio Apatin Vam, pored već dobro poznatih lokalnih sadržaja, pruža mogućnost da svakodnevno uživate u priči o interesantnim temama, uz dozu kvalitetnog humora i pažljivo odabranih tema, kao i u uključenjima iz svih krajeva Srbije.

"Naxi nacionalne vesti" okosnica su informativnog programa najveće radijske mreže naše zemlje i emituju se na svaki pun sat. Uz njih, Srbija je na najbolji način informisana o aktuelnim temama iz zemlje i sveta. Termin od 18 do 19 časova svakog radnog dana rezervisan je za emisiju "Mojih 50". Zahvaljući Naxi Nacionalu, čuvena radijska emisija prisutna je u svim krajevima naše zemlje. Gostujući u "Mojih 50", poznate ličnosti otkrivaju interesantne detalje iz svoje karijere i prisećaju se najlepših trenutaka života.

"Dodir noći" emituje se svakog radnog dana od 21 čas do ponoći. Dejan Avramović govori jezikom "ljubavi i romantike" koji, u kombinaciji sa odabranim hitovima domaće pop i soft-rok muzike, osvaja na prvo slušanje.

Uz kvalitetan izbor domaće muzike i tačne i precizne informacije u svakom trenutku, NAXI RADIO APATIN i najveća radijska mreža Naxi Nacional, čine celu Srbiju preplavljenom talasom pozitivne energije pod prepoznatljivim sloganom "Opusti se i uživaj"!

Ukoliko zahtevate bogat program, kvalitetnu muziku i kratke i tačne informacije, na pravom ste mestu.

Slušaj NAXI RADIO APATIN - opusti se i uživaj!