VESTI

Opština Apatin RASPISALA KONKURSE za stipendije srednjoškolaca, smeštaj i ishranu u Domu učenika

16315

 

Кonkurs za dodelu stipendija i pomoći u školovanju učenika srednjih škola na teritoriji opštine Apatin je raspisan i trajaće do 15. septembra.

Pravo na učeničku stipendiju u predstojećoj školskoj godini, u iznosu od 5.000 dinara mesečno, počevši od 1. septembra 2022. godine i zaključno sa 30. junom 2023. godine, imaju svi učenici koji ispunjavaju uslove da su upisali neku srednjoškolsku ustanovu koja se nalazi na teritoriji opštine Apatin, te da su u prethodnoj školskoj godini ostvarili ukupnu prosečnu ocenu od najmanja 4,60.

Pravo na pomoć u školovanju u iznosu od 3.000 dinara mesečno, počevši od 1. septembra 2022. godine i zaključno sa 30. jun 2023. godine, imaju svi učenici koji pored uslova da su upisali neku od srednjoškolskih ustanova sa teritorije naše opštine ispunjavaju i uslov da dolaze iz porodica koje su korisnici materijalnog obezbeđenja porodice i socijalne pomoći ili da su deca ratnih vojnih invalida, kao i da su u prethodnoj školskoj godini ostvarili ukupnu prosečnu ocenu od najmanje 3,00.

Opširnije o konkursu stipendiranja srednjoškolaca možete se informisati OVDE.

Do 15. Septembra otvoren je i konkurs za dodelu smeštaja i ishrane učenika srednjih škola u Domu učenika Apatin koji imaju prebivalište ili boravište van naseljenog mesta Apatin. Za predstojeću školsku godinu, opština Apatin će finansirati ukupno 20 mesta u Domu učenika, u visini 100% ukupne cene, tokom trajanja cele predstojeće školske godine za učenike koji ispunjavaju uslove iz konkursa.

Detaljnije o konkursu  za dodelu smeštaja i ishrane učenika srednjih škola u Domu učenika Apatin možete se informisati OVDE.

 

related articles

Pratite nas

Naxi Radio Apatin 105,8

FM & PRESS DOO
Petefi Šandora 57, sprat I, lokal 6,
25260 Apatin

Tel/Mob:
+381 25 780 200
+381 63 82 94 653

e-mail:
radioapatin@gmail.com
info@radioapatin.com

O nama

NAXI RADIO APATIN - 105.8 MHz FM
Našim talasima pokrivamo deo Bačke - opštine Apatin, Sombor, Odžaci i delovi opštine Kula. Od momenta kada su se prvi taktovi začuli na frekvenciji 105,8 MHz 2011. godine, Vi, slušaoci ste nam bili na prvom mestu i uz kvalitetnu muziku, prijatne voditelje, objektivan i tačan informativni program ušli smo u Vaše domove, a zatim i u vaša srca - a tu planiramo i da ostanemo.

NAXI NACIONAL RADIJSKA MREŽA
Naxi Nacional je najveća radijska mreža u Srbiji, uz koju slušaoci u preko trideset gradova uživaju u kvalitetnom zabavnom i informativnom programu, kao i najboljoj domaćoj pop i rok muzici.

Svakog dana, preko pet miliona slušalaca Naxi Nacionala informiše se na pravi način, uz kratke govorne segmente zanimljivih voditelja, spremnih da u svakom trenutku prenesu novosti o najaktuelnijim dešavanjima. Naxi Radio Apatin Vam, pored već dobro poznatih lokalnih sadržaja, pruža mogućnost da svakodnevno uživate u priči o interesantnim temama, uz dozu kvalitetnog humora i pažljivo odabranih tema, kao i u uključenjima iz svih krajeva Srbije.

"Naxi nacionalne vesti" okosnica su informativnog programa najveće radijske mreže naše zemlje i emituju se na svaki pun sat. Uz njih, Srbija je na najbolji način informisana o aktuelnim temama iz zemlje i sveta. Termin od 18 do 19 časova svakog radnog dana rezervisan je za emisiju "Mojih 50". Zahvaljući Naxi Nacionalu, čuvena radijska emisija prisutna je u svim krajevima naše zemlje. Gostujući u "Mojih 50", poznate ličnosti otkrivaju interesantne detalje iz svoje karijere i prisećaju se najlepših trenutaka života.

"Dodir noći" emituje se svakog radnog dana od 21 čas do ponoći. Dejan Avramović govori jezikom "ljubavi i romantike" koji, u kombinaciji sa odabranim hitovima domaće pop i soft-rok muzike, osvaja na prvo slušanje.

Uz kvalitetan izbor domaće muzike i tačne i precizne informacije u svakom trenutku, NAXI RADIO APATIN i najveća radijska mreža Naxi Nacional, čine celu Srbiju preplavljenom talasom pozitivne energije pod prepoznatljivim sloganom "Opusti se i uživaj"!

Ukoliko zahtevate bogat program, kvalitetnu muziku i kratke i tačne informacije, na pravom ste mestu.

Slušaj NAXI RADIO APATIN - opusti se i uživaj!