VESTI

POPIĆ: PRIGREVICA SNOM MRTVIJEM SPAVA

14246

U vremenu kada svakodnevno slušamo o kojekakvim dostignućima ljudskog roda, kada se divimo i čudimo organizovanim narodima kakve sve uspehe postižu na raznim poljima, kada Kinezi izrade bolnicu sa 1000 kreveta za 8 dana, kada se tuneli od po nekoliko desetina kilometara probijaju u rekordnim rokovima, neboderi zidaju do nebesa i šta sve drugo da ne nabrajam, mi građani Prigrevice skromno u krugu najbližih nezainteresovanih lokalnih funkcionera, danas onako svečano obeležavamo 60-ti dan izgradnje tzv. parkinga ili kako vi to nazvašte rekonstrukcije glavne ulice u strogom centru Prigrevice.

Kako se to moderno kaže , uz lajv prenos u jednoj FB grupi tog 25-og maja 2021.godine čekalo se da iz prostorija SNS-a slavodobitno izađe predsednica opštine Dubravka Korać i obrati se novinarima koji su eto slučajno stali taman tu da ona posle par rečenica može da klisne u službeno vozilo i zapuca za Apatin, odmah nakon prve i jedine zvanične  posete od kad nosi titulu koja se molim lepo stiče tako što se nađeš iza leđa nekog ko je u ovom trenutku "Broj jedan".

Lično sam joj objasnio sa skupštinske govornice da ona zapravo nije volja građana, već volja vladajuće većine. Volja građana su samo oni koji idu na izbore svojim imenom i prezimenom, ali pošto nemamo izbora moramo je prihvatiti kao tekovinu demokratije koja je kako u Srbiji , pa tako i u našoj opštini mrtvo slovo na papiru.

Zato kao stanovnik Prigrevice, kao odbornik u SO, kao presednik OO Narodnog slobodarslog pokreta pozivam predsednicu opštine Dubravku Korać da dođe danas u Prigrevicu i obeleži sa nama ovaj za nas značajan jubilej, dan kada se najzad nešto dogodilo , a dogodila su se puna dva meseca od početka radova.

Nećemo je pitati zašto vlasnici lokala na tom potezu nisu bili obavešteni da će tog dana zatutnjati mašine, čisto da se mogu ljudi organizovati (nešto slično kao što najaviste ono iza Maksija)?

Nećemo je pitati koliko koštaju radovi i zašto je njihov dar nama (prvi posle dve česme) toliko kompleksan?

Pitaćemo samo kada konačno planiraju da završe ovaj cirkus!

Znate predsednice za vreme Vašeg neprekidnog odsustva događale su se razne stvari. Neki su uletali sa kolima, neki padali sa bicikla na glavu baš u taj krater, bilo je svega i svačega.

Zato Vas i molim da između dva paprikaša naiđete. Popićemo po pivo ili sok ispred prodavnice , baš na samom parkingu i baš kao ona dvojica ili nekad trojica građevinara u retkim trenucima odmora.

Mi nemamo nikog nego Vas da nam prosto kažete kada da se nadamo kraju radova.

Izađite i jednom rečenicom sasecite u korenu sve one glasine koje kruže ili lažove koji tvrde da je rok za završetak radova produžen!? Dođite i izrazite nezadovoljstvo i zabrinutost, onako zamrznutog lica kako Vi već umete. Kažite nam da niste Vi ti koji se šegače sa nama.

Okuražite nas i recite da ova gradnja nema veze sa izborima za Savet MZ, jer dok je Vas nama Savet MZ i ne treba, bar je do sad tako bilo. Mi smo navikli na pakete sa konkretnim sadržajem, nama planovi i programi od kad ste Vi tu i ne trebaju.

Iskren ću biti da bih najviše voleo da mi kažete da nisam u pravu i da ja lažem ali i sami znate da nije tako.

Treba nam predsednice podrška, jer možemo pomisliti da ste se samo šalili sa nama.

Kažite šta god bilo samo nemojte reći da je u pitanju senzacionalizam kao što rekoste pre par dana kada je dobar deo Apatina ležao pod vodom!!!

 

Odbornik u SO Apatin

 Perica Popić

related articles

Pratite nas

Naxi Radio Apatin 105,8

FM & PRESS DOO
Petefi Šandora 57, sprat I, lokal 6,
25260 Apatin

Tel/Mob:
+381 25 780 200
+381 63 82 94 653

e-mail:
radioapatin@gmail.com
info@radioapatin.com

O nama

NAXI RADIO APATIN - 105.8 MHz FM
Našim talasima pokrivamo deo Bačke - opštine Apatin, Sombor, Odžaci i delovi opštine Kula. Od momenta kada su se prvi taktovi začuli na frekvenciji 105,8 MHz 2011. godine, Vi, slušaoci ste nam bili na prvom mestu i uz kvalitetnu muziku, prijatne voditelje, objektivan i tačan informativni program ušli smo u Vaše domove, a zatim i u vaša srca - a tu planiramo i da ostanemo.

NAXI NACIONAL RADIJSKA MREŽA
Naxi Nacional je najveća radijska mreža u Srbiji, uz koju slušaoci u preko trideset gradova uživaju u kvalitetnom zabavnom i informativnom programu, kao i najboljoj domaćoj pop i rok muzici.

Svakog dana, preko pet miliona slušalaca Naxi Nacionala informiše se na pravi način, uz kratke govorne segmente zanimljivih voditelja, spremnih da u svakom trenutku prenesu novosti o najaktuelnijim dešavanjima. Naxi Radio Apatin Vam, pored već dobro poznatih lokalnih sadržaja, pruža mogućnost da svakodnevno uživate u priči o interesantnim temama, uz dozu kvalitetnog humora i pažljivo odabranih tema, kao i u uključenjima iz svih krajeva Srbije.

"Naxi nacionalne vesti" okosnica su informativnog programa najveće radijske mreže naše zemlje i emituju se na svaki pun sat. Uz njih, Srbija je na najbolji način informisana o aktuelnim temama iz zemlje i sveta. Termin od 18 do 19 časova svakog radnog dana rezervisan je za emisiju "Mojih 50". Zahvaljući Naxi Nacionalu, čuvena radijska emisija prisutna je u svim krajevima naše zemlje. Gostujući u "Mojih 50", poznate ličnosti otkrivaju interesantne detalje iz svoje karijere i prisećaju se najlepših trenutaka života.

"Dodir noći" emituje se svakog radnog dana od 21 čas do ponoći. Dejan Avramović govori jezikom "ljubavi i romantike" koji, u kombinaciji sa odabranim hitovima domaće pop i soft-rok muzike, osvaja na prvo slušanje.

Uz kvalitetan izbor domaće muzike i tačne i precizne informacije u svakom trenutku, NAXI RADIO APATIN i najveća radijska mreža Naxi Nacional, čine celu Srbiju preplavljenom talasom pozitivne energije pod prepoznatljivim sloganom "Opusti se i uživaj"!

Ukoliko zahtevate bogat program, kvalitetnu muziku i kratke i tačne informacije, na pravom ste mestu.

Slušaj NAXI RADIO APATIN - opusti se i uživaj!