VESTI

Raspored vožnji brodićem “Apatinka” za jul mesec

19708

 

Javno preduzeće “Dunavska obala” Apatin objavilo je raspored vožni brodićem “Apatinka” za jul mesec. Kako navode u ovom preduzeću, rezervaciju plovidbe moguće je obaviti putem telefona, na broj 025/515-00-68 (od 8 do 20 sati) ili lično, dolaskom na recepciju JP “Dunavska obala” (Dunavska obala bb Apatin).

Osim redovnih vožnji, moguće su i realizacije individualnih vožnji, za koje je neophodno prijaviti minimum 10 putnika. U slučaju nepovoljnih vremenskih uslova, vožnja se otkazuje, a prilikom rezervacije mesta za decu, roditelji su u obavezi da ih prijave bez obzira na životnu dob. Takođe, grupne vožnje je moguće realizovati i radnim danima, s tim da se grupa mora najaviti dva dana ranije.

U nastavku vam donosimo raspored vožnji brodićem za jul mesec:

Četvrtak, 4. jul, od 18 sati – Marina – Zaliv – Veliki Liman, trajanje plovidbe 1 sat, cena vožnje 450 dinara

Petak, 5. jul, od 18 sati – Marina – Harčaš, trajanje plovidbe 1 sat, cena vožnje 450 dinara

Subota, 6. jul, od 11 sati – Marina – Zaliv – Veliki Liman, trajanje plovidbe 1 sat, cena vožnje 450 dinara

Subota, 6. jul, od 18 sati – Marina – Harčaš, trajanje plovidbe 1 sat, cena vožnje 450 dinara

Nedelja, 7. jul, od 11 sati – Marina – Zaliv – Veliki Liman, trajanje plovidbe 1 sat, cena vožnje 450 dinara

Nedelja, 7. jul, od 18 sati – Marina – Harčaš, trajanje plovidbe 1 sat, cena vožnje 450 dinara

Subota, 13. jul, od 11 sati – Marina – Lavač, trajanje plovidbe 2 sata, cena vožnje 600 dinara

Subota, 20. jul, od 18 sati – Marina – Harčaš, trajanje plovidbe 1 sat, cena vožnje 450 dinara

Subota, 27. jul, od 11 sati – Marina – Mišvald, trajanje plovidbe 1 sat i 30 minuta, cena vožnje 500 dinara.

19709

 

 

 

related articles

Pratite nas

Naxi Radio Apatin 105,8

FM & PRESS DOO
Petefi Šandora 57, sprat I, lokal 6,
25260 Apatin

Tel/Mob:
+381 25 780 200
+381 63 82 94 653

e-mail:
radioapatin@gmail.com
info@radioapatin.com

O nama

NAXI RADIO APATIN - 105.8 MHz FM
Našim talasima pokrivamo deo Bačke - opštine Apatin, Sombor, Odžaci i delovi opštine Kula. Od momenta kada su se prvi taktovi začuli na frekvenciji 105,8 MHz 2011. godine, Vi, slušaoci ste nam bili na prvom mestu i uz kvalitetnu muziku, prijatne voditelje, objektivan i tačan informativni program ušli smo u Vaše domove, a zatim i u vaša srca - a tu planiramo i da ostanemo.

NAXI NACIONAL RADIJSKA MREŽA
Naxi Nacional je najveća radijska mreža u Srbiji, uz koju slušaoci u preko trideset gradova uživaju u kvalitetnom zabavnom i informativnom programu, kao i najboljoj domaćoj pop i rok muzici.

Svakog dana, preko pet miliona slušalaca Naxi Nacionala informiše se na pravi način, uz kratke govorne segmente zanimljivih voditelja, spremnih da u svakom trenutku prenesu novosti o najaktuelnijim dešavanjima. Naxi Radio Apatin Vam, pored već dobro poznatih lokalnih sadržaja, pruža mogućnost da svakodnevno uživate u priči o interesantnim temama, uz dozu kvalitetnog humora i pažljivo odabranih tema, kao i u uključenjima iz svih krajeva Srbije.

"Naxi nacionalne vesti" okosnica su informativnog programa najveće radijske mreže naše zemlje i emituju se na svaki pun sat. Uz njih, Srbija je na najbolji način informisana o aktuelnim temama iz zemlje i sveta. Termin od 18 do 19 časova svakog radnog dana rezervisan je za emisiju "Mojih 50". Zahvaljući Naxi Nacionalu, čuvena radijska emisija prisutna je u svim krajevima naše zemlje. Gostujući u "Mojih 50", poznate ličnosti otkrivaju interesantne detalje iz svoje karijere i prisećaju se najlepših trenutaka života.

"Dodir noći" emituje se svakog radnog dana od 21 čas do ponoći. Dejan Avramović govori jezikom "ljubavi i romantike" koji, u kombinaciji sa odabranim hitovima domaće pop i soft-rok muzike, osvaja na prvo slušanje.

Uz kvalitetan izbor domaće muzike i tačne i precizne informacije u svakom trenutku, NAXI RADIO APATIN i najveća radijska mreža Naxi Nacional, čine celu Srbiju preplavljenom talasom pozitivne energije pod prepoznatljivim sloganom "Opusti se i uživaj"!

Ukoliko zahtevate bogat program, kvalitetnu muziku i kratke i tačne informacije, na pravom ste mestu.

Slušaj NAXI RADIO APATIN - opusti se i uživaj!