VESTI

U petak 20. sednica SO Apatin

16370

 

U petak, 16. septembra, sa početkom u 10 sati, u Velikoj sali SO Apatin, biće održana 20. sednica Skupštine opštine  Apatin.

Odbornici lokalnog parlamenta razmatraće izveštaj o izvršenju odluke o budžetu opštine Apatin za 2022. godinu, sa izveštajem o izvršenju sredstava samodoprinosa, za period januar – jun 2022. godine. Takođe, glasaće o izmeni odluke o budžetu opštine Apatin za 2022. godinu, kao i o predlogu Programa zaštite, uređenja i korišćenja poljoprivrednog zemljišta opštine Apatin za 2022. godinu.

Na 20. sednici SO Apatin razrešiće se, te postaviti novi sekretar Skupštine opštine Apatin, a doneće se i predlog rešenja o razrešenju, te imenovanju novog direktora Centra za socijalni rad.

Na dnevnom redu predstojeće sednice naći će se i sledeće tačke:

Razmatranje prvih izmena godišnjeg programa poslovanja javnog komunalnog preduzeća „Naš dom“ Apatin za 2022. godinu sa cenovnikom usluga za 2022. godinu,

Razmatranje Izveštaja o godišnjem programu poslovanja Javnog preduzeća za upravljanje putničkim pristaništem i marinom „Apatin“ Apatin za 2021.godinu, sa izveštajem ovlašćenog revizora i Odluke Nadzornog odbora o raspodeli dobiti br.:16.3.1 od 23. juna 2022. godine,

Razmatranje Plana javnog zdravlja opštine Apatin za period 2022 – 2026.

related articles

Pratite nas

Naxi Radio Apatin 105,8

FM & PRESS DOO
Petefi Šandora 57, sprat I, lokal 6,
25260 Apatin

Tel/Mob:
+381 25 780 200
+381 63 82 94 653

e-mail:
radioapatin@gmail.com
info@radioapatin.com

O nama

NAXI RADIO APATIN - 105.8 MHz FM
Našim talasima pokrivamo deo Bačke - opštine Apatin, Sombor, Odžaci i delovi opštine Kula. Od momenta kada su se prvi taktovi začuli na frekvenciji 105,8 MHz 2011. godine, Vi, slušaoci ste nam bili na prvom mestu i uz kvalitetnu muziku, prijatne voditelje, objektivan i tačan informativni program ušli smo u Vaše domove, a zatim i u vaša srca - a tu planiramo i da ostanemo.

NAXI NACIONAL RADIJSKA MREŽA
Naxi Nacional je najveća radijska mreža u Srbiji, uz koju slušaoci u preko trideset gradova uživaju u kvalitetnom zabavnom i informativnom programu, kao i najboljoj domaćoj pop i rok muzici.

Svakog dana, preko pet miliona slušalaca Naxi Nacionala informiše se na pravi način, uz kratke govorne segmente zanimljivih voditelja, spremnih da u svakom trenutku prenesu novosti o najaktuelnijim dešavanjima. Naxi Radio Apatin Vam, pored već dobro poznatih lokalnih sadržaja, pruža mogućnost da svakodnevno uživate u priči o interesantnim temama, uz dozu kvalitetnog humora i pažljivo odabranih tema, kao i u uključenjima iz svih krajeva Srbije.

"Naxi nacionalne vesti" okosnica su informativnog programa najveće radijske mreže naše zemlje i emituju se na svaki pun sat. Uz njih, Srbija je na najbolji način informisana o aktuelnim temama iz zemlje i sveta. Termin od 18 do 19 časova svakog radnog dana rezervisan je za emisiju "Mojih 50". Zahvaljući Naxi Nacionalu, čuvena radijska emisija prisutna je u svim krajevima naše zemlje. Gostujući u "Mojih 50", poznate ličnosti otkrivaju interesantne detalje iz svoje karijere i prisećaju se najlepših trenutaka života.

"Dodir noći" emituje se svakog radnog dana od 21 čas do ponoći. Dejan Avramović govori jezikom "ljubavi i romantike" koji, u kombinaciji sa odabranim hitovima domaće pop i soft-rok muzike, osvaja na prvo slušanje.

Uz kvalitetan izbor domaće muzike i tačne i precizne informacije u svakom trenutku, NAXI RADIO APATIN i najveća radijska mreža Naxi Nacional, čine celu Srbiju preplavljenom talasom pozitivne energije pod prepoznatljivim sloganom "Opusti se i uživaj"!

Ukoliko zahtevate bogat program, kvalitetnu muziku i kratke i tačne informacije, na pravom ste mestu.

Slušaj NAXI RADIO APATIN - opusti se i uživaj!