VESTI

U petak 21. SEDNICA SO Apatin

16572

 

U petak, 21. oktobra, u Velikoj sali Skupštine opštine Apatin, biće održana 21. sednica lokalnog parlamenta. Početak sednice zakazan je za 10 sati, a na dnevnom redu će se naći ukupno 25 tačaka.

Osim predloga odluke o dodeli nagrade „24. oktobar“ opštine Apatin za 2022. godinu, odbornici će razmatrati još nekoliko predloga:

  • Predlog programa korišćenja sredstava Budžetskog fonda za zaštitu životne sredine za 2022. godinu u opštini Apatin
  • Predlog rešenja o otuđenju iz javne svojine opštine Apatin građevinsko zemljište koje se nalazi u Bloku 2 u Apatinu, neposrednom pogodbom radi ozakonjenja objekata i prenosa u svojinu Baić Đuri iz Apatina
  • Predlog rešenja o otuđenju iz javne svojine opštine Apatin građevinsko zemljište koje se nalazi u Bloku 12 u Apatinu neposrednom pogodbom radi ozakonjenja objekta i prenosa u svojinu Ćulibrk Desanki iz Apatina
  • Predlog rešenja o otuđenju iz javne svojine opštine Apatin građevinsko zemljište koje se nalazi u Bloku 44 u Apatinu, neposrednom pogodbom radi „uređenja međa“ a radi ozakonjenja objekta i prenosa u svojinu Smiljanić Zoranu i Ingrid iz Apatina
  • Predlog rešenja o otuđenju iz javne svojine opštine Apatin građevinsko zemljište koje se nalazi u Bloku 34 u Apatinu, neposrednom pogodbom radi ozakonjenja objekta i prenosa u svojinu Vračar Bogdanu iz Apatina

Na 21. sednici SO Apatin doneće se predlozi rešenja o razrešenju, te imenovanju novih: direktora Narodne biblioteke „Miodrag Borisavljević“ Apatin, člana Školskog odbora Gimnazije i stručne škole „Nikola Tesla „ Apatin, članova Upravnog odbora Predškolske ustanove „Pčelica“ Apatin, kao i Кomisije za dodelu Novembarskih nagrada.

Na istoj sednici, odbornici lokalnog parlamenta doneće predloge rešenja o imenovanju članova Školskih odbora Osnovne škole „Žarko Zrenjanin“ Apatin, Osnovne škole „Ivan Goran Кovačić“ Sonta, Osnovne škole „Кiš Ferenc“ Svilojevo, Osnovne škole „Jožef Atila“ Кupusina, Tehničke škole sa domom učenika Apatin i Osnovne muzičke škole „Stevan Hristić“ Apatin.

Na dnevnom redu predstojeće sednice naći će se i predlog rešenja o imenovanju Кomisije za reševanje problema pasa lutalica na teritoriji opštine Apatin, razmatranje izveštaja o realizaciji godišnjeg plana rada Predšklske ustanove „Pčelica“ Apatin za 2021/2022 godinu i godišnjeg plana rada ustanove za 2022/2023 godinu, razmatranje pravilnika o izmenama i dopunama pravilnika o unutrašnjoj organizaciji i sistematizaciji radnih mesta u Narodnoj biblioteci „Miodrag Borisavljević“ Apatin, razmatranje drugih izmena godišnjeg programa poslovanja javnog komunalnog preduzeća „Naš dom“ Apatin za 2022. godinu, te predlog pravilnika o drugim izmenama i dopunama pravilnika o kategorizacija sportskih organizacija u opštini Apatin.

related articles

Pratite nas

Naxi Radio Apatin 105,8

FM & PRESS DOO
Petefi Šandora 57, sprat I, lokal 6,
25260 Apatin

Tel/Mob:
+381 25 780 200
+381 63 82 94 653

e-mail:
radioapatin@gmail.com
info@radioapatin.com

O nama

NAXI RADIO APATIN - 105.8 MHz FM
Našim talasima pokrivamo deo Bačke - opštine Apatin, Sombor, Odžaci i delovi opštine Kula. Od momenta kada su se prvi taktovi začuli na frekvenciji 105,8 MHz 2011. godine, Vi, slušaoci ste nam bili na prvom mestu i uz kvalitetnu muziku, prijatne voditelje, objektivan i tačan informativni program ušli smo u Vaše domove, a zatim i u vaša srca - a tu planiramo i da ostanemo.

NAXI NACIONAL RADIJSKA MREŽA
Naxi Nacional je najveća radijska mreža u Srbiji, uz koju slušaoci u preko trideset gradova uživaju u kvalitetnom zabavnom i informativnom programu, kao i najboljoj domaćoj pop i rok muzici.

Svakog dana, preko pet miliona slušalaca Naxi Nacionala informiše se na pravi način, uz kratke govorne segmente zanimljivih voditelja, spremnih da u svakom trenutku prenesu novosti o najaktuelnijim dešavanjima. Naxi Radio Apatin Vam, pored već dobro poznatih lokalnih sadržaja, pruža mogućnost da svakodnevno uživate u priči o interesantnim temama, uz dozu kvalitetnog humora i pažljivo odabranih tema, kao i u uključenjima iz svih krajeva Srbije.

"Naxi nacionalne vesti" okosnica su informativnog programa najveće radijske mreže naše zemlje i emituju se na svaki pun sat. Uz njih, Srbija je na najbolji način informisana o aktuelnim temama iz zemlje i sveta. Termin od 18 do 19 časova svakog radnog dana rezervisan je za emisiju "Mojih 50". Zahvaljući Naxi Nacionalu, čuvena radijska emisija prisutna je u svim krajevima naše zemlje. Gostujući u "Mojih 50", poznate ličnosti otkrivaju interesantne detalje iz svoje karijere i prisećaju se najlepših trenutaka života.

"Dodir noći" emituje se svakog radnog dana od 21 čas do ponoći. Dejan Avramović govori jezikom "ljubavi i romantike" koji, u kombinaciji sa odabranim hitovima domaće pop i soft-rok muzike, osvaja na prvo slušanje.

Uz kvalitetan izbor domaće muzike i tačne i precizne informacije u svakom trenutku, NAXI RADIO APATIN i najveća radijska mreža Naxi Nacional, čine celu Srbiju preplavljenom talasom pozitivne energije pod prepoznatljivim sloganom "Opusti se i uživaj"!

Ukoliko zahtevate bogat program, kvalitetnu muziku i kratke i tačne informacije, na pravom ste mestu.

Slušaj NAXI RADIO APATIN - opusti se i uživaj!