DRUŠTVO

APATINCI Vladimir Rajs i Marina Bulat NAJBOLJI PREDAVAČI na Novosadskom FTN!

16997

 

Dvoje Apatinaca, Vladimir Rajs i Marina Bulat, su najbolji predavači na novosadskom Fakultetu tehničkih naukaNJih dvoje su dobitnici nagrade Departmana - nastavnici sa najvećim brojem radova sa SCI liste objavljenim u 2022. godini.

Ovo dvoje mladih Apatinaca su, što svakako treba naglasiti, i jedini dobitnici ove nagrade, čime je ona još značajnija ne samo za njih, već i za njihove roditelje, ali i za sve nas, Apatince, jer su na najbolji mogući način prezentovali grad iz kog su ponikli i gde su stekli osnovno i srednje obrazovanje.

Vladimir (40) je, sa ocenom 10, diplomirao na Fakultetu tehničkih nauka 2007. godine, a osam godina kasnije odbranio je i doktorsku disertaciju i stekao zvanje doktora elektrotehnike i računarstva. Vanredni je profesor na katedri za elektroniku, šef usmerenja primenjena elektronika na FTN u Novom Sadu. Dobitnik je nagrade za najbolji diplomski–master rad “Dr Vladan Desnica”, koja se dodeljuje na departmanu za energetiku, elektroniku i telekomunikacije, kao član istraživačkog tima dobitnik je Tesline nagrade za inženjerska dostignuća u oblasti stvaralaštva mladih i godišnje nagrade DEET i Katedre za elektroniku za unapređenje nastavnog procesa i izuzetnu posevećenost studentima.  

Marina (34) je na Fakultetu tehničkih nauka u Novom Sadu završila diplomske akademske studije elektrotehnike i računarstva i ostala na fakultetu kao asistent - master na Katedri za električna merenja, Departmana za energetiku, elektroniku i telekomunikacije. Paralelno sa tim završila je studije matematike u tehnici i odbranila master-diplomski rad iz oblasti primenjene matematike, 2018. godine. Doktorsku disertaciju na studijskom programu energetika, elektronika i telekomunikacije odbranila je ove godine. NJena istraživačka karijera je usmerena ka oblastima električnih merenja, metrologije i biomedicine. Tri puta je bila dobitnica nagrade Društva za ETRAN, za najbolji rad, nagrade fonda “Momčilo Momo Novković” za najboljeg studenta doktorskih akademskih studija 2019. godine, sa prosečnom ocenom 10.

Vladimiru i Marini čestitamo na ovim značajnim nagradama uz želju da i dalje uspešno grade svoje karijere, na ponos svojih porodica i svog Apatina

related articles

Pratite nas

Naxi Radio Apatin 105,8

FM & PRESS DOO
Petefi Šandora 57, sprat I, lokal 6,
25260 Apatin

Tel/Mob:
+381 25 780 200
+381 63 82 94 653

e-mail:
radioapatin@gmail.com
info@radioapatin.com

O nama

NAXI RADIO APATIN - 105.8 MHz FM
Našim talasima pokrivamo deo Bačke - opštine Apatin, Sombor, Odžaci i delovi opštine Kula. Od momenta kada su se prvi taktovi začuli na frekvenciji 105,8 MHz 2011. godine, Vi, slušaoci ste nam bili na prvom mestu i uz kvalitetnu muziku, prijatne voditelje, objektivan i tačan informativni program ušli smo u Vaše domove, a zatim i u vaša srca - a tu planiramo i da ostanemo.

NAXI NACIONAL RADIJSKA MREŽA
Naxi Nacional je najveća radijska mreža u Srbiji, uz koju slušaoci u preko trideset gradova uživaju u kvalitetnom zabavnom i informativnom programu, kao i najboljoj domaćoj pop i rok muzici.

Svakog dana, preko pet miliona slušalaca Naxi Nacionala informiše se na pravi način, uz kratke govorne segmente zanimljivih voditelja, spremnih da u svakom trenutku prenesu novosti o najaktuelnijim dešavanjima. Naxi Radio Apatin Vam, pored već dobro poznatih lokalnih sadržaja, pruža mogućnost da svakodnevno uživate u priči o interesantnim temama, uz dozu kvalitetnog humora i pažljivo odabranih tema, kao i u uključenjima iz svih krajeva Srbije.

"Naxi nacionalne vesti" okosnica su informativnog programa najveće radijske mreže naše zemlje i emituju se na svaki pun sat. Uz njih, Srbija je na najbolji način informisana o aktuelnim temama iz zemlje i sveta. Termin od 18 do 19 časova svakog radnog dana rezervisan je za emisiju "Mojih 50". Zahvaljući Naxi Nacionalu, čuvena radijska emisija prisutna je u svim krajevima naše zemlje. Gostujući u "Mojih 50", poznate ličnosti otkrivaju interesantne detalje iz svoje karijere i prisećaju se najlepših trenutaka života.

"Dodir noći" emituje se svakog radnog dana od 21 čas do ponoći. Dejan Avramović govori jezikom "ljubavi i romantike" koji, u kombinaciji sa odabranim hitovima domaće pop i soft-rok muzike, osvaja na prvo slušanje.

Uz kvalitetan izbor domaće muzike i tačne i precizne informacije u svakom trenutku, NAXI RADIO APATIN i najveća radijska mreža Naxi Nacional, čine celu Srbiju preplavljenom talasom pozitivne energije pod prepoznatljivim sloganom "Opusti se i uživaj"!

Ukoliko zahtevate bogat program, kvalitetnu muziku i kratke i tačne informacije, na pravom ste mestu.

Slušaj NAXI RADIO APATIN - opusti se i uživaj!