DRUŠTVO

Apatinka Zorica Đukić dobitnica JAVNE POHVALE Udruženja somborskih učitelja

17274

 

Udruženje somborskih učitelja svake godine dodeljuje Javnu pohvalu učitelju/učiteljici koji se ističe svojim radom i zaslužuje da se njegovo/njeno ime pomene s velikim poštovanjem. Aktiv razredne nastave OŠ “Žarko Zrenjanin” iz Apatina je za ovo laskavo priznanje predložio učiteljicu Zoricu Đukić, a kojoj je na redovnoj godišnjoj Skupštini USU u Somboru, uručena ova pohvala.

Kako navode u apatinskoj školi, učiteljica Zorica je istaknuti član njihovog kolektiva, a njen četrdesetjednogodišnji pedagoški rad sa učenicima ogleda se u mnoštvu nastavnih i vannastavnih aktivnosti.

Veliki broj priredbi koje su njeni učenici izvodili po raznim preduzećima, Domu starih i u školi, oduševljavali su prisutne. Organizovala je mnogobrojne odlaske učenika u bioskop, pozorište, koncerte, sportske manifestacije i izlete. Кao mentor je učestvovala na svim takmičenjima iz matematike i na smotrama recitatora. Njeni đacu su postizali izuzetne rezultate i veoma često pobeđivali na okružnim takmičenjima. Njeni učenici su dobri drugovi, odgovorni i vredni. Zorica zna kako da iz njih izvuče ono najbolje, a rad jedne njene učenice ušao je u Zbornik dečjih pesama Srbije”, rekle su o svojoj koleginici učiteljice iz OŠ “Žarko Zrenjanin” Apatin.

17275

Kako dalje navode, Zorica je učestvovala i na značajnim naučno-stručnim konferencijama, a takođe je i recenzent udžbenika za Srpski jezik, IК Кlett.

Iako je njen dugogodišnji rad besprekoran, ona se i dalje stručno usavršava, u nastavi koristi savremene metode i savremena nastavna sredstva. Izuzetne rezultate je postigla i u inkluzovnom radu. Zorica je omiljeni učitelj, dobar kolega i drug, odgovoran radnik. Na osnovu svega navedenog smatramo da je naša koleginica zaslužila ovo priznanje, jer je ona vizionar, kreativna, vredna i cenjena”, zaključile su apatinske učiteljice.

17276

17277

 

related articles

Pratite nas

Naxi Radio Apatin 105,8

FM & PRESS DOO
Petefi Šandora 57, sprat I, lokal 6,
25260 Apatin

Tel/Mob:
+381 25 780 200
+381 63 82 94 653

e-mail:
radioapatin@gmail.com
info@radioapatin.com

O nama

NAXI RADIO APATIN - 105.8 MHz FM
Našim talasima pokrivamo deo Bačke - opštine Apatin, Sombor, Odžaci i delovi opštine Kula. Od momenta kada su se prvi taktovi začuli na frekvenciji 105,8 MHz 2011. godine, Vi, slušaoci ste nam bili na prvom mestu i uz kvalitetnu muziku, prijatne voditelje, objektivan i tačan informativni program ušli smo u Vaše domove, a zatim i u vaša srca - a tu planiramo i da ostanemo.

NAXI NACIONAL RADIJSKA MREŽA
Naxi Nacional je najveća radijska mreža u Srbiji, uz koju slušaoci u preko trideset gradova uživaju u kvalitetnom zabavnom i informativnom programu, kao i najboljoj domaćoj pop i rok muzici.

Svakog dana, preko pet miliona slušalaca Naxi Nacionala informiše se na pravi način, uz kratke govorne segmente zanimljivih voditelja, spremnih da u svakom trenutku prenesu novosti o najaktuelnijim dešavanjima. Naxi Radio Apatin Vam, pored već dobro poznatih lokalnih sadržaja, pruža mogućnost da svakodnevno uživate u priči o interesantnim temama, uz dozu kvalitetnog humora i pažljivo odabranih tema, kao i u uključenjima iz svih krajeva Srbije.

"Naxi nacionalne vesti" okosnica su informativnog programa najveće radijske mreže naše zemlje i emituju se na svaki pun sat. Uz njih, Srbija je na najbolji način informisana o aktuelnim temama iz zemlje i sveta. Termin od 18 do 19 časova svakog radnog dana rezervisan je za emisiju "Mojih 50". Zahvaljući Naxi Nacionalu, čuvena radijska emisija prisutna je u svim krajevima naše zemlje. Gostujući u "Mojih 50", poznate ličnosti otkrivaju interesantne detalje iz svoje karijere i prisećaju se najlepših trenutaka života.

"Dodir noći" emituje se svakog radnog dana od 21 čas do ponoći. Dejan Avramović govori jezikom "ljubavi i romantike" koji, u kombinaciji sa odabranim hitovima domaće pop i soft-rok muzike, osvaja na prvo slušanje.

Uz kvalitetan izbor domaće muzike i tačne i precizne informacije u svakom trenutku, NAXI RADIO APATIN i najveća radijska mreža Naxi Nacional, čine celu Srbiju preplavljenom talasom pozitivne energije pod prepoznatljivim sloganom "Opusti se i uživaj"!

Ukoliko zahtevate bogat program, kvalitetnu muziku i kratke i tačne informacije, na pravom ste mestu.

Slušaj NAXI RADIO APATIN - opusti se i uživaj!