DRUŠTVO

EKIPA DŽIMI KOMERCA POBEDNIK " ZABAVE BEZ GRANICA " 2011. GODINE

Proteklog vikenda od 5. do 7. avgusta 2011. godine na otvorenim bazenima Banje ’’Junaković’’ održane su Igre na vodi 2011. – Zabava bez granica. Za takmičenje se prijavilo 8 ekipa, a prvo veče, za mesto u finalu borile su se ekipe 025 INFO, JUNAKOVIĆ, KAFE DAMIT i MULTIMEDIA NET 1. Pobednik prve večeri i prvi finalista bila je ekipa KAFE DAMIT iz Apatina, sa 10 osvojenih bodova. Drugoplasirana ekipa i osvajač trećeg mesta Igara na vodi 2011. bila je ekipa ’’JUNAKOVIĆ’’ iz Apatina, sa 9 bodova.

Drugo veče takmičenja, za mesto u finalu borile su se ekipe DŽIMI KOMERC, KAFE TREF, POLICIJSKI SINDIKAT I MULTIMEDIA NET 2. Uz burno navijanje publike pobedila je ekipa DŽIMI KOMERC iz Prigrevice, sa 12 osvojenih bodova i iza sebe ostavila ekipu POLICIJSKOG SINDIKATA iz Apatina.

Poslednje finalno veče započelo je sa izborom za Mis Igara na vodi 2011., a titulu je osvojila Dajana Nikšić, iz ekipe Dzimi komerca.

Žestoka borba u finalu vodila se do samog kraja, u svih 10 disciplina, a mnogobrojna publika različitih uzrasta je uživala u neizvesnosti sve do poslednje igre, kada je ekipa DŽIMI KOMERCA uz prednost od jednog boda pobedila KAFE DAMIT i tako postala pobednik prvih Igara na vodi 2011. u Banji ’’Junakovic’’.

Dobra zabava i sportski spektakl su obeležile ove 3 zanimljive večeri, dok su za sledeću godinu organizatori najavili još bolji provod.

 

related articles

Pratite nas

Naxi Radio Apatin 105,8

FM & PRESS DOO
Petefi Šandora 57, sprat I, lokal 6,
25260 Apatin

Tel/Mob:
+381 25 780 200
+381 63 82 94 653

e-mail:
radioapatin@gmail.com
info@radioapatin.com

O nama

NAXI RADIO APATIN - 105.8 MHz FM
Našim talasima pokrivamo deo Bačke - opštine Apatin, Sombor, Odžaci i delovi opštine Kula. Od momenta kada su se prvi taktovi začuli na frekvenciji 105,8 MHz 2011. godine, Vi, slušaoci ste nam bili na prvom mestu i uz kvalitetnu muziku, prijatne voditelje, objektivan i tačan informativni program ušli smo u Vaše domove, a zatim i u vaša srca - a tu planiramo i da ostanemo.

NAXI NACIONAL RADIJSKA MREŽA
Naxi Nacional je najveća radijska mreža u Srbiji, uz koju slušaoci u preko trideset gradova uživaju u kvalitetnom zabavnom i informativnom programu, kao i najboljoj domaćoj pop i rok muzici.

Svakog dana, preko pet miliona slušalaca Naxi Nacionala informiše se na pravi način, uz kratke govorne segmente zanimljivih voditelja, spremnih da u svakom trenutku prenesu novosti o najaktuelnijim dešavanjima. Naxi Radio Apatin Vam, pored već dobro poznatih lokalnih sadržaja, pruža mogućnost da svakodnevno uživate u priči o interesantnim temama, uz dozu kvalitetnog humora i pažljivo odabranih tema, kao i u uključenjima iz svih krajeva Srbije.

"Naxi nacionalne vesti" okosnica su informativnog programa najveće radijske mreže naše zemlje i emituju se na svaki pun sat. Uz njih, Srbija je na najbolji način informisana o aktuelnim temama iz zemlje i sveta. Termin od 18 do 19 časova svakog radnog dana rezervisan je za emisiju "Mojih 50". Zahvaljući Naxi Nacionalu, čuvena radijska emisija prisutna je u svim krajevima naše zemlje. Gostujući u "Mojih 50", poznate ličnosti otkrivaju interesantne detalje iz svoje karijere i prisećaju se najlepših trenutaka života.

"Dodir noći" emituje se svakog radnog dana od 21 čas do ponoći. Dejan Avramović govori jezikom "ljubavi i romantike" koji, u kombinaciji sa odabranim hitovima domaće pop i soft-rok muzike, osvaja na prvo slušanje.

Uz kvalitetan izbor domaće muzike i tačne i precizne informacije u svakom trenutku, NAXI RADIO APATIN i najveća radijska mreža Naxi Nacional, čine celu Srbiju preplavljenom talasom pozitivne energije pod prepoznatljivim sloganom "Opusti se i uživaj"!

Ukoliko zahtevate bogat program, kvalitetnu muziku i kratke i tačne informacije, na pravom ste mestu.

Slušaj NAXI RADIO APATIN - opusti se i uživaj!