DRUŠTVO

HUMANITARNO VEČE „Dunavski biseri i prijatelji“ u petak u restoranu Garden House

16775

 

U petak, 25. novembra, u restoranu Garden House u Apatinu, biće održano Humanitarno veče pod nazivom „Dunavski biseri i prijatelji“. Kako saznajemo od organizatora, sredstva koja će biti prikupljena na ovom događaju biće usmerena na lečenje šestogodišnjeg Danila Balaća.

Naše humanitarno veče počinje u 20 sati, te koristimo priliku da pozovemo sve ljude dobre volje da nam se pridruže. Ono što možemo obećati jeste puno dobre muzike, kao i lepo druženje. Kutija za donacije namenjena našem Danilu biće postavljena u restoranu, a do tada svi koji su u mogućnosti, mogu poslati sms sadržine 1364 na broj 3030“, poručuju iz orkestra Dunavski biseri.

Podsećamo, naš mladi sugrađanin Danilo Balać dobio je nadu za lepše detinstvo. Naime, pružila mu se šansa za lečenje matičnim ćelijama, što porodici vraća optimizam za njegov oporavak i da Danilo konačno progovori. U pitanju su velika sredstva, te je svaka pomoć dobrodošla.

Danilu je potrebno 4.808.700,00 dinara, a prema poslednjem preseku Fondacije Budi human, preko koje se prikuplja novac za njega, do sada je prikupljeno oko 750.000 dinara.

Ovaj šestogodišnji dečak ima dijagnozu epilepsije i dijagnozu iz spektra autizma, koja udružena sa epilepsijom dodatno usporava njegov dalji razvoj i oporavak.

Sredstva su mu potrebna za tretmane matičnim ćelijama, logopedske i defektološke tretmane, specijalističke i kontrolne preglede, tretmane u hiperbaričnoj komori, fizikalne terapije, kao i za putne troškove i troškove smeštaja.

16776

related articles

Pratite nas

Naxi Radio Apatin 105,8

FM & PRESS DOO
Petefi Šandora 57, sprat I, lokal 6,
25260 Apatin

Tel/Mob:
+381 25 780 200
+381 63 82 94 653

e-mail:
radioapatin@gmail.com
info@radioapatin.com

O nama

NAXI RADIO APATIN - 105.8 MHz FM
Našim talasima pokrivamo deo Bačke - opštine Apatin, Sombor, Odžaci i delovi opštine Kula. Od momenta kada su se prvi taktovi začuli na frekvenciji 105,8 MHz 2011. godine, Vi, slušaoci ste nam bili na prvom mestu i uz kvalitetnu muziku, prijatne voditelje, objektivan i tačan informativni program ušli smo u Vaše domove, a zatim i u vaša srca - a tu planiramo i da ostanemo.

NAXI NACIONAL RADIJSKA MREŽA
Naxi Nacional je najveća radijska mreža u Srbiji, uz koju slušaoci u preko trideset gradova uživaju u kvalitetnom zabavnom i informativnom programu, kao i najboljoj domaćoj pop i rok muzici.

Svakog dana, preko pet miliona slušalaca Naxi Nacionala informiše se na pravi način, uz kratke govorne segmente zanimljivih voditelja, spremnih da u svakom trenutku prenesu novosti o najaktuelnijim dešavanjima. Naxi Radio Apatin Vam, pored već dobro poznatih lokalnih sadržaja, pruža mogućnost da svakodnevno uživate u priči o interesantnim temama, uz dozu kvalitetnog humora i pažljivo odabranih tema, kao i u uključenjima iz svih krajeva Srbije.

"Naxi nacionalne vesti" okosnica su informativnog programa najveće radijske mreže naše zemlje i emituju se na svaki pun sat. Uz njih, Srbija je na najbolji način informisana o aktuelnim temama iz zemlje i sveta. Termin od 18 do 19 časova svakog radnog dana rezervisan je za emisiju "Mojih 50". Zahvaljući Naxi Nacionalu, čuvena radijska emisija prisutna je u svim krajevima naše zemlje. Gostujući u "Mojih 50", poznate ličnosti otkrivaju interesantne detalje iz svoje karijere i prisećaju se najlepših trenutaka života.

"Dodir noći" emituje se svakog radnog dana od 21 čas do ponoći. Dejan Avramović govori jezikom "ljubavi i romantike" koji, u kombinaciji sa odabranim hitovima domaće pop i soft-rok muzike, osvaja na prvo slušanje.

Uz kvalitetan izbor domaće muzike i tačne i precizne informacije u svakom trenutku, NAXI RADIO APATIN i najveća radijska mreža Naxi Nacional, čine celu Srbiju preplavljenom talasom pozitivne energije pod prepoznatljivim sloganom "Opusti se i uživaj"!

Ukoliko zahtevate bogat program, kvalitetnu muziku i kratke i tačne informacije, na pravom ste mestu.

Slušaj NAXI RADIO APATIN - opusti se i uživaj!