DRUŠTVO

„Mali Princ“ u PRIPREMA za VELIKU IZLOŽBU povodom Međunarodnog dana osoba sa invaliditetom

18639

 

Udruženje dobročinitelja „Mali Princ“ Apatin, u saradnji sa srodnim udruženjima sa teritorije ZBO, priprema veliku izložbu naziva „Iskoračimo zajedno“. Kako saznajemo iz ovog apatinskog udruženja, izložba će biti upriličena povodom Međunarodnog dana osoba sa invaliditetom, u terminu od 10 do 16 sati, 1. decembra, u Sokolskom domu u Somboru.

Postavka „Iskoračimo zajedno“ biće izložbeno-prodajnog karaktera, a sve sredstva prikupljena na izložbi biće usmerena na rad udruženja izlagača. Svi radovi i predmeti koji će se imati prilike videti i kupiti nastali su na brojnim radionicama učesnika, članova udruženja koja izlažu.

18640

Osim apatinskog „Malog Princa“, postavku u Sokolskom domu činiće i radovi Udruženja za pomoć MNRO grada Sombora, Saveza gluvih i nagluvih organizacije Sombor, Udruženja slepih Sombor, Udruženja Ahondroplazija Srbija, Udruženja za podršku osobama sa autizmom „Maslačak“ Sombor, Udruženja obolelih od multiple skleroze „Zapadna Bačka“, Dnevnog boravka pri ŠOSO „Vuk Karadžić“ Sombor, Učeničke zadruge „Pčelica“ i Udruženja za pomoć MNRO Odžaci „Zlatna barka“.

Inicijator izložbe „Iskoračimo zajedno“ je Udruženje za pomoć MNRO grada Sombora, dok je prostor za izlagače obezbedila lokalna samouprava grada Sombora.

18641

related articles

Pratite nas

Naxi Radio Apatin 105,8

FM & PRESS DOO
Petefi Šandora 57, sprat I, lokal 6,
25260 Apatin

Tel/Mob:
+381 25 780 200
+381 63 82 94 653

e-mail:
radioapatin@gmail.com
info@radioapatin.com

O nama

NAXI RADIO APATIN - 105.8 MHz FM
Našim talasima pokrivamo deo Bačke - opštine Apatin, Sombor, Odžaci i delovi opštine Kula. Od momenta kada su se prvi taktovi začuli na frekvenciji 105,8 MHz 2011. godine, Vi, slušaoci ste nam bili na prvom mestu i uz kvalitetnu muziku, prijatne voditelje, objektivan i tačan informativni program ušli smo u Vaše domove, a zatim i u vaša srca - a tu planiramo i da ostanemo.

NAXI NACIONAL RADIJSKA MREŽA
Naxi Nacional je najveća radijska mreža u Srbiji, uz koju slušaoci u preko trideset gradova uživaju u kvalitetnom zabavnom i informativnom programu, kao i najboljoj domaćoj pop i rok muzici.

Svakog dana, preko pet miliona slušalaca Naxi Nacionala informiše se na pravi način, uz kratke govorne segmente zanimljivih voditelja, spremnih da u svakom trenutku prenesu novosti o najaktuelnijim dešavanjima. Naxi Radio Apatin Vam, pored već dobro poznatih lokalnih sadržaja, pruža mogućnost da svakodnevno uživate u priči o interesantnim temama, uz dozu kvalitetnog humora i pažljivo odabranih tema, kao i u uključenjima iz svih krajeva Srbije.

"Naxi nacionalne vesti" okosnica su informativnog programa najveće radijske mreže naše zemlje i emituju se na svaki pun sat. Uz njih, Srbija je na najbolji način informisana o aktuelnim temama iz zemlje i sveta. Termin od 18 do 19 časova svakog radnog dana rezervisan je za emisiju "Mojih 50". Zahvaljući Naxi Nacionalu, čuvena radijska emisija prisutna je u svim krajevima naše zemlje. Gostujući u "Mojih 50", poznate ličnosti otkrivaju interesantne detalje iz svoje karijere i prisećaju se najlepših trenutaka života.

"Dodir noći" emituje se svakog radnog dana od 21 čas do ponoći. Dejan Avramović govori jezikom "ljubavi i romantike" koji, u kombinaciji sa odabranim hitovima domaće pop i soft-rok muzike, osvaja na prvo slušanje.

Uz kvalitetan izbor domaće muzike i tačne i precizne informacije u svakom trenutku, NAXI RADIO APATIN i najveća radijska mreža Naxi Nacional, čine celu Srbiju preplavljenom talasom pozitivne energije pod prepoznatljivim sloganom "Opusti se i uživaj"!

Ukoliko zahtevate bogat program, kvalitetnu muziku i kratke i tačne informacije, na pravom ste mestu.

Slušaj NAXI RADIO APATIN - opusti se i uživaj!