DRUŠTVO

Na Vidanovom HUMANITARNOM TURNIRU prikupljeno preko 200.000 dinara za Danila

16901

 

Juče je u sportskoj hali “Rade Ratko Vejin” u Apatinu održan treći po redu “Humanitarni turnir Apatin”.  Organizator turnira, Apatinac Vidan Jerotijević, iako šesnaestogodišnjak, napravio je sportski događaj za pamćenje. U okviru turnira, organizovano je takmičenje u futsalu, kao i u šutiranju trojki, a sva sredstva koja su prikupljena usmerena su na lečenje šestogodišnjeg Danila Balaća.

 

Šta reći drugo, sem jedno veliko HVALA!!! Zahvaljujem se svim učesnicima turnira. Ukupno 22 futsal ekipe i 30 šutera za 3 poena, sjajne brojke! Zahvaljujem se sudijama Nikoliću, Desnici i Mrđenoviću što su se odazvali i došli da dele pravdu. Zahvaljujem se svim dobrim ljudima koji su došli da gledaju i pomognu Danilu, kao i svima ostalima koji su na bilo koji način uveličali turnir. Za sam kraj, velika zahvalnost ide Slobodanu Obradoviću - Baći, upravniku hale, koji mi je omogućio da organizujem ovo i pomogao mi”, izjavio je Jerotijević za Radio Apatin.

 

Prema njegovim rečima, ceo turnir je prošao fantastično, osim jedne povrede. Ipak, kako saznajemo od Vidana, Jerilovic je trenutno dobro, te mu je poželeo brz oporavak.

 

Što se tiče novca, na račun sam uplatio ukupno 184.920 dinara, a još kada uračunamo kotizaciju ekipe FLASH SRB od 20.000 dinara (što možete videti na jednoj od slika), skupljeno je ukupno, za mene iskreno neočekivano i neverovatno, 204.920 dinara. Hvala svima, pokazali ste kakvi ste ljudi! Svi su pobednici na ovom turniru! Ostajemo na onoj izreci "NAŠE MALO NEKOME ZNAČI MNOGO", tako da se vidimo i nekom drugom prilikom”, poručio je ovaj mladi Apatinac.

 

U nastavku vam donosimo i imena pobednika trećeg Humanitarnog turnira Apatin:

 

Futsal

1. Junajted 

2. 2RPPZ

3. ASM Kovačević 

 

Šutiranje trojki

1. Stefan Damjanović 

2. Marko Radmanović 

3. Nikola Becin

16902

16903

16908

16904

16905

16906

16907

related articles

Pratite nas

Naxi Radio Apatin 105,8

FM & PRESS DOO
Petefi Šandora 57, sprat I, lokal 6,
25260 Apatin

Tel/Mob:
+381 25 780 200
+381 63 82 94 653

e-mail:
radioapatin@gmail.com
info@radioapatin.com

O nama

NAXI RADIO APATIN - 105.8 MHz FM
Našim talasima pokrivamo deo Bačke - opštine Apatin, Sombor, Odžaci i delovi opštine Kula. Od momenta kada su se prvi taktovi začuli na frekvenciji 105,8 MHz 2011. godine, Vi, slušaoci ste nam bili na prvom mestu i uz kvalitetnu muziku, prijatne voditelje, objektivan i tačan informativni program ušli smo u Vaše domove, a zatim i u vaša srca - a tu planiramo i da ostanemo.

NAXI NACIONAL RADIJSKA MREŽA
Naxi Nacional je najveća radijska mreža u Srbiji, uz koju slušaoci u preko trideset gradova uživaju u kvalitetnom zabavnom i informativnom programu, kao i najboljoj domaćoj pop i rok muzici.

Svakog dana, preko pet miliona slušalaca Naxi Nacionala informiše se na pravi način, uz kratke govorne segmente zanimljivih voditelja, spremnih da u svakom trenutku prenesu novosti o najaktuelnijim dešavanjima. Naxi Radio Apatin Vam, pored već dobro poznatih lokalnih sadržaja, pruža mogućnost da svakodnevno uživate u priči o interesantnim temama, uz dozu kvalitetnog humora i pažljivo odabranih tema, kao i u uključenjima iz svih krajeva Srbije.

"Naxi nacionalne vesti" okosnica su informativnog programa najveće radijske mreže naše zemlje i emituju se na svaki pun sat. Uz njih, Srbija je na najbolji način informisana o aktuelnim temama iz zemlje i sveta. Termin od 18 do 19 časova svakog radnog dana rezervisan je za emisiju "Mojih 50". Zahvaljući Naxi Nacionalu, čuvena radijska emisija prisutna je u svim krajevima naše zemlje. Gostujući u "Mojih 50", poznate ličnosti otkrivaju interesantne detalje iz svoje karijere i prisećaju se najlepših trenutaka života.

"Dodir noći" emituje se svakog radnog dana od 21 čas do ponoći. Dejan Avramović govori jezikom "ljubavi i romantike" koji, u kombinaciji sa odabranim hitovima domaće pop i soft-rok muzike, osvaja na prvo slušanje.

Uz kvalitetan izbor domaće muzike i tačne i precizne informacije u svakom trenutku, NAXI RADIO APATIN i najveća radijska mreža Naxi Nacional, čine celu Srbiju preplavljenom talasom pozitivne energije pod prepoznatljivim sloganom "Opusti se i uživaj"!

Ukoliko zahtevate bogat program, kvalitetnu muziku i kratke i tačne informacije, na pravom ste mestu.

Slušaj NAXI RADIO APATIN - opusti se i uživaj!