DRUŠTVO

Petak i subota rezervisani za “LIČKE DANE” u Prigrevici

16738

 

U organizaciji Zavičajnog udruženja Srba iz Like “Ličko ognjište” Prigrevica, u ovom selu će biti održani “Lički dani”. Manifestacija je zakazana za petak i subotu, 18. i 19. novembar, a osim bogatog kulturno-umetničkog i zabavnog programa, prisutni će moći uživati i u tradicionalnoj ličkoj trpezi.

Program “Ličkih dana”

Petak, 18. novembar

- 16h - Izložba slika kolonije i starog oružja (prostorije udruženja)

- 19h – Nastup ličkih grupa iz Prigrevice, Brestovca i Apatina, banijska grupa i folklor (Dom kulture Prigrevica )

Subota, 19. novembar

- 20h – “Ličko veče“ (restoran “Prigrevica”) – kulturno zabavni program uz nastup “Bravo benda” i Ranka Stanića Džimija. Na meniju će biti uštipci sa basom i lički kupus sa suvim mesom i krompirom.

Cena ulaznice iznosi 1.000 dinara, a karte se mogu kupiti u Udruženju Ličana, u periodu od 18 do 20 sati. Za više informacija zainteresovani se mogu raspitati putem telefona, na broj 069/19-11-656. Kontakt osoba je Saša Vukša.

 

related articles

Pratite nas

Naxi Radio Apatin 105,8

FM & PRESS DOO
Petefi Šandora 57, sprat I, lokal 6,
25260 Apatin

Tel/Mob:
+381 25 780 200
+381 63 82 94 653

e-mail:
radioapatin@gmail.com
info@radioapatin.com

O nama

NAXI RADIO APATIN - 105.8 MHz FM
Našim talasima pokrivamo deo Bačke - opštine Apatin, Sombor, Odžaci i delovi opštine Kula. Od momenta kada su se prvi taktovi začuli na frekvenciji 105,8 MHz 2011. godine, Vi, slušaoci ste nam bili na prvom mestu i uz kvalitetnu muziku, prijatne voditelje, objektivan i tačan informativni program ušli smo u Vaše domove, a zatim i u vaša srca - a tu planiramo i da ostanemo.

NAXI NACIONAL RADIJSKA MREŽA
Naxi Nacional je najveća radijska mreža u Srbiji, uz koju slušaoci u preko trideset gradova uživaju u kvalitetnom zabavnom i informativnom programu, kao i najboljoj domaćoj pop i rok muzici.

Svakog dana, preko pet miliona slušalaca Naxi Nacionala informiše se na pravi način, uz kratke govorne segmente zanimljivih voditelja, spremnih da u svakom trenutku prenesu novosti o najaktuelnijim dešavanjima. Naxi Radio Apatin Vam, pored već dobro poznatih lokalnih sadržaja, pruža mogućnost da svakodnevno uživate u priči o interesantnim temama, uz dozu kvalitetnog humora i pažljivo odabranih tema, kao i u uključenjima iz svih krajeva Srbije.

"Naxi nacionalne vesti" okosnica su informativnog programa najveće radijske mreže naše zemlje i emituju se na svaki pun sat. Uz njih, Srbija je na najbolji način informisana o aktuelnim temama iz zemlje i sveta. Termin od 18 do 19 časova svakog radnog dana rezervisan je za emisiju "Mojih 50". Zahvaljući Naxi Nacionalu, čuvena radijska emisija prisutna je u svim krajevima naše zemlje. Gostujući u "Mojih 50", poznate ličnosti otkrivaju interesantne detalje iz svoje karijere i prisećaju se najlepših trenutaka života.

"Dodir noći" emituje se svakog radnog dana od 21 čas do ponoći. Dejan Avramović govori jezikom "ljubavi i romantike" koji, u kombinaciji sa odabranim hitovima domaće pop i soft-rok muzike, osvaja na prvo slušanje.

Uz kvalitetan izbor domaće muzike i tačne i precizne informacije u svakom trenutku, NAXI RADIO APATIN i najveća radijska mreža Naxi Nacional, čine celu Srbiju preplavljenom talasom pozitivne energije pod prepoznatljivim sloganom "Opusti se i uživaj"!

Ukoliko zahtevate bogat program, kvalitetnu muziku i kratke i tačne informacije, na pravom ste mestu.

Slušaj NAXI RADIO APATIN - opusti se i uživaj!