DRUŠTVO

Predstavnici apatinske gimnazije NA KORAK DO FINALA takmičenja “FIMEK nagrađuje znanje”

17700

 

Pre nepunih sedam dana, predstavnici Gimnazije i stručne škole “Nikola Tesla” iz Apatina plasirali su se u polufinale takmičenja “FIMEK nagrađuje znanje”. U pitanju je takmičenje koje tradicionalno organizuje Fakultet za ekonomiju i inženjerski menadžment u Novom Sadu, tokom kog se maturanti nadmeću u oblastima opšte kulture i informisanosti, a sam koncept nadmetanja zamišljen je tako da učenici kroz zabavu jačaju, kako takmičarski, tako i timski duh, ali i sposobnosti kao što su kreativnost, inovativnost, kritički stav i inicijativnost.

Podsećamo, tim apatinske gimnazije čine Milica Mutić, Marko ĆuićMarko Stojanović, a po propozicijama takmičenja, tim čija fotografija bude imala najveći broj lajkova (uključujući i lajkove sa storija), direktno će biti plasiran u finale, koje će se održati u petak, 19. maja 2023. godine.

Šerujte i lajkujte fotografiju tima za koji navijate do četvrtka, 18. maja do 10.00 časova, a mi ćemo malo posle toga da prebrojimo i objavimo koji tim je zaslužio plasman u finale i laptop za školu! Srećno!”, poručili su sa Fakulteta za ekonomiju i inženjerski menadžment.

Ukoliko želite da pomognete predstavnicima Gimnazije i stručne škole “Nikola Tesla” iz Apatina da se direktno plasiraju u fnale, lajkujte njihovu fotografiju OVDE.

 

related articles

Pratite nas

Naxi Radio Apatin 105,8

FM & PRESS DOO
Petefi Šandora 57, sprat I, lokal 6,
25260 Apatin

Tel/Mob:
+381 25 780 200
+381 63 82 94 653

e-mail:
radioapatin@gmail.com
info@radioapatin.com

O nama

NAXI RADIO APATIN - 105.8 MHz FM
Našim talasima pokrivamo deo Bačke - opštine Apatin, Sombor, Odžaci i delovi opštine Kula. Od momenta kada su se prvi taktovi začuli na frekvenciji 105,8 MHz 2011. godine, Vi, slušaoci ste nam bili na prvom mestu i uz kvalitetnu muziku, prijatne voditelje, objektivan i tačan informativni program ušli smo u Vaše domove, a zatim i u vaša srca - a tu planiramo i da ostanemo.

NAXI NACIONAL RADIJSKA MREŽA
Naxi Nacional je najveća radijska mreža u Srbiji, uz koju slušaoci u preko trideset gradova uživaju u kvalitetnom zabavnom i informativnom programu, kao i najboljoj domaćoj pop i rok muzici.

Svakog dana, preko pet miliona slušalaca Naxi Nacionala informiše se na pravi način, uz kratke govorne segmente zanimljivih voditelja, spremnih da u svakom trenutku prenesu novosti o najaktuelnijim dešavanjima. Naxi Radio Apatin Vam, pored već dobro poznatih lokalnih sadržaja, pruža mogućnost da svakodnevno uživate u priči o interesantnim temama, uz dozu kvalitetnog humora i pažljivo odabranih tema, kao i u uključenjima iz svih krajeva Srbije.

"Naxi nacionalne vesti" okosnica su informativnog programa najveće radijske mreže naše zemlje i emituju se na svaki pun sat. Uz njih, Srbija je na najbolji način informisana o aktuelnim temama iz zemlje i sveta. Termin od 18 do 19 časova svakog radnog dana rezervisan je za emisiju "Mojih 50". Zahvaljući Naxi Nacionalu, čuvena radijska emisija prisutna je u svim krajevima naše zemlje. Gostujući u "Mojih 50", poznate ličnosti otkrivaju interesantne detalje iz svoje karijere i prisećaju se najlepših trenutaka života.

"Dodir noći" emituje se svakog radnog dana od 21 čas do ponoći. Dejan Avramović govori jezikom "ljubavi i romantike" koji, u kombinaciji sa odabranim hitovima domaće pop i soft-rok muzike, osvaja na prvo slušanje.

Uz kvalitetan izbor domaće muzike i tačne i precizne informacije u svakom trenutku, NAXI RADIO APATIN i najveća radijska mreža Naxi Nacional, čine celu Srbiju preplavljenom talasom pozitivne energije pod prepoznatljivim sloganom "Opusti se i uživaj"!

Ukoliko zahtevate bogat program, kvalitetnu muziku i kratke i tačne informacije, na pravom ste mestu.

Slušaj NAXI RADIO APATIN - opusti se i uživaj!