DRUŠTVO

SUTRA ĆE SE ODRŽATI SEDMI PO REDU MUZIČKI FESTIVAL "CYCLONE ON THE BEACH"

Kao što je bilo očekivano i ove godine na Plavoj Ruži u Apatinu će se održati sedmi po redu muzički festival Cyclone on the Beach.

Tokom godina festival je primetno rastao i razvijao se, kako po pitanju organizacije, tako i po kvalitetu izvođača koji su nastupali. Za sedmi Ciklon organizatori su nam pripremili zaista izuzetan događaj. Kao zvezde festivala nastupiće britanski DJ duo pod nazivom Silicone Soul, široj publici poznati po velikom hitu "Right On" koji su ljubitelji dens i haus zvuka često mogli videti na MTV-u i mnogim svetskim top listama.

Mora se naznačiti da zvezde ovakvog nivoa do sada nisu nastupale u ovom delu zemlje, pa se očekuje zaista pravi spektakl.

Craig Morrison i Graeme Reedie - škotski DJ-evi koji se kriju iza imena Silicon Soul su do sada nastupali na gotovo svakom važnijem muzičkom događaju na planeti, a često ih možete čuti u prestižnim klubovima Španije, Belgije i Amerike. Do sada su izdali četiri oficijelna albuma za čuvenu izdavačku kuću Soma records, iza koje stoji jedan od najpoznatijih svetskih DJ-eva, Dave Clark.

Čast da nastupe uz Silicon Soul i dodatno "zagreju" publiku imaće novosadski DJ Darko i DJ Groover, koji su pored Ciklona nastupili i na Egzit festivalu u okviru čuvene dens arene, što dodatno govori o kvalitetu ovogodišnjeg "festivala pozitivnih ritmova". One najizdržljivije će za kraj dočekati Ivan Pešut, subotički DJ koji je poznat po svojoj sposobnosti da razgali publiku kada se to najmanje očekuje.

Cena ulaznice u pretprodaji je 450 dinara (600 dinara na dan festivala) što je zaista minimalna naknada u poređenju sa festivalima nižeg kvaliteta.

 

 

related articles

Pratite nas

Naxi Radio Apatin 105,8

FM & PRESS DOO
Petefi Šandora 57, sprat I, lokal 6,
25260 Apatin

Tel/Mob:
+381 25 780 200
+381 63 82 94 653

e-mail:
radioapatin@gmail.com
info@radioapatin.com

O nama

NAXI RADIO APATIN - 105.8 MHz FM
Našim talasima pokrivamo deo Bačke - opštine Apatin, Sombor, Odžaci i delovi opštine Kula. Od momenta kada su se prvi taktovi začuli na frekvenciji 105,8 MHz 2011. godine, Vi, slušaoci ste nam bili na prvom mestu i uz kvalitetnu muziku, prijatne voditelje, objektivan i tačan informativni program ušli smo u Vaše domove, a zatim i u vaša srca - a tu planiramo i da ostanemo.

NAXI NACIONAL RADIJSKA MREŽA
Naxi Nacional je najveća radijska mreža u Srbiji, uz koju slušaoci u preko trideset gradova uživaju u kvalitetnom zabavnom i informativnom programu, kao i najboljoj domaćoj pop i rok muzici.

Svakog dana, preko pet miliona slušalaca Naxi Nacionala informiše se na pravi način, uz kratke govorne segmente zanimljivih voditelja, spremnih da u svakom trenutku prenesu novosti o najaktuelnijim dešavanjima. Naxi Radio Apatin Vam, pored već dobro poznatih lokalnih sadržaja, pruža mogućnost da svakodnevno uživate u priči o interesantnim temama, uz dozu kvalitetnog humora i pažljivo odabranih tema, kao i u uključenjima iz svih krajeva Srbije.

"Naxi nacionalne vesti" okosnica su informativnog programa najveće radijske mreže naše zemlje i emituju se na svaki pun sat. Uz njih, Srbija je na najbolji način informisana o aktuelnim temama iz zemlje i sveta. Termin od 18 do 19 časova svakog radnog dana rezervisan je za emisiju "Mojih 50". Zahvaljući Naxi Nacionalu, čuvena radijska emisija prisutna je u svim krajevima naše zemlje. Gostujući u "Mojih 50", poznate ličnosti otkrivaju interesantne detalje iz svoje karijere i prisećaju se najlepših trenutaka života.

"Dodir noći" emituje se svakog radnog dana od 21 čas do ponoći. Dejan Avramović govori jezikom "ljubavi i romantike" koji, u kombinaciji sa odabranim hitovima domaće pop i soft-rok muzike, osvaja na prvo slušanje.

Uz kvalitetan izbor domaće muzike i tačne i precizne informacije u svakom trenutku, NAXI RADIO APATIN i najveća radijska mreža Naxi Nacional, čine celu Srbiju preplavljenom talasom pozitivne energije pod prepoznatljivim sloganom "Opusti se i uživaj"!

Ukoliko zahtevate bogat program, kvalitetnu muziku i kratke i tačne informacije, na pravom ste mestu.

Slušaj NAXI RADIO APATIN - opusti se i uživaj!