DRUŠTVO

U subotu u Piku HUMANITARNA SVIRKA za Danila

16804

 

Centar kulture Pik još jednom će u subotu, 3. decembra, pokazati svoju humanost. Ovo kultno mesto koje godinama unazad okuplja brojnu publiku, ljubitelje roka i drugih alternativnijih žanrova, po ko zna koji put će uzeti učešće u organizovanju koncerta u humanitarne svrhe. Ovoga puta, sav novac prikupljen na svirci biće usmeren na lečenje šestogodišnjeg Apatinca Danila Balaća.

U subotu, 3. decembra, organizovaćemo koncert Azra-el tribute benda. Sve prodate ulaznice, po simboličnoj ceni od 300 dinara idu našem Danilu. Takođe, tokom trajanja koncerta biće postavljena i kutija za donacije. Ovaj sjajan bend jednom je već nastupao kod nas, napravio atmosferu za pamćenje, te ne sumnjamo da će tako biti i ovoga puta. Pozivamo sve ljude dobre volje da dođu, zabave se, pa da zajednčkim snagama doprinesemo lepšem i srećnijem detinjstvu našeg mladog sugrađanina“, poručila je Suzana Gajčin ispred Centra kulture Pik..

16805

Ovaj šestogodišnji dečak ima dijagnozu epilepsije i dijagnozu iz spektra autizma, koja udružena sa epilepsijom dodatno usporava njegov dalji razvoj i oporavak.

Sredstva su mu potrebna za tretmane matičnim ćelijama, logopedske i defektološke tretmane, specijalističke i kontrolne preglede, tretmane u hiperbaričnoj komori, fizikalne terapije, kao i za putne troškove i troškove smeštaja.

Danilu možete pomoći slanjem sms poruke, sadržine 1364 na broj 3030.

Podsećamo, Danilu Balaću pružila se šansa za lečenje matičnim ćelijama, što porodici vraća optimizam za njegov oporavak i nadu da će Danilo konačno progovoriti. U pitanju su velika sredstva, te je svaka pomoć dobrodošla.

Danilu je potrebno 4.808.700,00 dinara, a prema poslednjem preseku Fondacije Budi human, preko koje se prikuplja novac za njega, do sada je prikupljeno oko million dinara

16806

related articles

Pratite nas

Naxi Radio Apatin 105,8

FM & PRESS DOO
Petefi Šandora 57, sprat I, lokal 6,
25260 Apatin

Tel/Mob:
+381 25 780 200
+381 63 82 94 653

e-mail:
radioapatin@gmail.com
info@radioapatin.com

O nama

NAXI RADIO APATIN - 105.8 MHz FM
Našim talasima pokrivamo deo Bačke - opštine Apatin, Sombor, Odžaci i delovi opštine Kula. Od momenta kada su se prvi taktovi začuli na frekvenciji 105,8 MHz 2011. godine, Vi, slušaoci ste nam bili na prvom mestu i uz kvalitetnu muziku, prijatne voditelje, objektivan i tačan informativni program ušli smo u Vaše domove, a zatim i u vaša srca - a tu planiramo i da ostanemo.

NAXI NACIONAL RADIJSKA MREŽA
Naxi Nacional je najveća radijska mreža u Srbiji, uz koju slušaoci u preko trideset gradova uživaju u kvalitetnom zabavnom i informativnom programu, kao i najboljoj domaćoj pop i rok muzici.

Svakog dana, preko pet miliona slušalaca Naxi Nacionala informiše se na pravi način, uz kratke govorne segmente zanimljivih voditelja, spremnih da u svakom trenutku prenesu novosti o najaktuelnijim dešavanjima. Naxi Radio Apatin Vam, pored već dobro poznatih lokalnih sadržaja, pruža mogućnost da svakodnevno uživate u priči o interesantnim temama, uz dozu kvalitetnog humora i pažljivo odabranih tema, kao i u uključenjima iz svih krajeva Srbije.

"Naxi nacionalne vesti" okosnica su informativnog programa najveće radijske mreže naše zemlje i emituju se na svaki pun sat. Uz njih, Srbija je na najbolji način informisana o aktuelnim temama iz zemlje i sveta. Termin od 18 do 19 časova svakog radnog dana rezervisan je za emisiju "Mojih 50". Zahvaljući Naxi Nacionalu, čuvena radijska emisija prisutna je u svim krajevima naše zemlje. Gostujući u "Mojih 50", poznate ličnosti otkrivaju interesantne detalje iz svoje karijere i prisećaju se najlepših trenutaka života.

"Dodir noći" emituje se svakog radnog dana od 21 čas do ponoći. Dejan Avramović govori jezikom "ljubavi i romantike" koji, u kombinaciji sa odabranim hitovima domaće pop i soft-rok muzike, osvaja na prvo slušanje.

Uz kvalitetan izbor domaće muzike i tačne i precizne informacije u svakom trenutku, NAXI RADIO APATIN i najveća radijska mreža Naxi Nacional, čine celu Srbiju preplavljenom talasom pozitivne energije pod prepoznatljivim sloganom "Opusti se i uživaj"!

Ukoliko zahtevate bogat program, kvalitetnu muziku i kratke i tačne informacije, na pravom ste mestu.

Slušaj NAXI RADIO APATIN - opusti se i uživaj!