DRUŠTVO

Ukupno 15 učesnika na ovogodišnjem BOGOJAVLjENSKOM PLIVANjU za Časni krst u Apatinu

17039

 

Povodom Bogojavljenja, na Gradskoj plaži u Apatinu održano je plivanje za Časni krst. Ovu tradicionalnu manifestaciju organizovala je opština Apatin, u saradnji sa Turističkom organizacijom i Sportskim savezom.

Među petnaest odvažnih plivača, simbolična 33 metra do Časnog krsta prvi je preplivao mladi Apatinac Lazar Stojaković, a kako smo saznali od njega, prvi put je uzeo učešće na ovakvoj vrsti nadmetanja.

Sa društvom plivam i za Božić, to nam je neka tradicija, pa sam odlučio i da se prijavim za plivanje za Časni krst. Inače se bavim sportom, golman sam u apatinskoj “Mladosti”. Bilo je hladno, ali je velika čast biti deo ovakvog događaja”, izjavio je za Radio Apatin Stojaković, te dodao da mu roditelji nisu branili da se prijavi i da su ponosni na njega.

17040

Osim Lazara, za Časni krst su u Apatinu danas plivali Danilo Žužić, Mirko Bursać stariji i Mirko Bursać mlađi, Ognjen Volić, Duško Radaković, Andrija Đukić, Bojan Ožegović, Vladimir Marković, Mladen Vejin, Nemanja Stojšić, Nikodije Radonjić, Boško Banović, Božo Medić i Dragan Uzelac.

17041

17042

related articles

Pratite nas

Naxi Radio Apatin 105,8

FM & PRESS DOO
Petefi Šandora 57, sprat I, lokal 6,
25260 Apatin

Tel/Mob:
+381 25 780 200
+381 63 82 94 653

e-mail:
radioapatin@gmail.com
info@radioapatin.com

O nama

NAXI RADIO APATIN - 105.8 MHz FM
Našim talasima pokrivamo deo Bačke - opštine Apatin, Sombor, Odžaci i delovi opštine Kula. Od momenta kada su se prvi taktovi začuli na frekvenciji 105,8 MHz 2011. godine, Vi, slušaoci ste nam bili na prvom mestu i uz kvalitetnu muziku, prijatne voditelje, objektivan i tačan informativni program ušli smo u Vaše domove, a zatim i u vaša srca - a tu planiramo i da ostanemo.

NAXI NACIONAL RADIJSKA MREŽA
Naxi Nacional je najveća radijska mreža u Srbiji, uz koju slušaoci u preko trideset gradova uživaju u kvalitetnom zabavnom i informativnom programu, kao i najboljoj domaćoj pop i rok muzici.

Svakog dana, preko pet miliona slušalaca Naxi Nacionala informiše se na pravi način, uz kratke govorne segmente zanimljivih voditelja, spremnih da u svakom trenutku prenesu novosti o najaktuelnijim dešavanjima. Naxi Radio Apatin Vam, pored već dobro poznatih lokalnih sadržaja, pruža mogućnost da svakodnevno uživate u priči o interesantnim temama, uz dozu kvalitetnog humora i pažljivo odabranih tema, kao i u uključenjima iz svih krajeva Srbije.

"Naxi nacionalne vesti" okosnica su informativnog programa najveće radijske mreže naše zemlje i emituju se na svaki pun sat. Uz njih, Srbija je na najbolji način informisana o aktuelnim temama iz zemlje i sveta. Termin od 18 do 19 časova svakog radnog dana rezervisan je za emisiju "Mojih 50". Zahvaljući Naxi Nacionalu, čuvena radijska emisija prisutna je u svim krajevima naše zemlje. Gostujući u "Mojih 50", poznate ličnosti otkrivaju interesantne detalje iz svoje karijere i prisećaju se najlepših trenutaka života.

"Dodir noći" emituje se svakog radnog dana od 21 čas do ponoći. Dejan Avramović govori jezikom "ljubavi i romantike" koji, u kombinaciji sa odabranim hitovima domaće pop i soft-rok muzike, osvaja na prvo slušanje.

Uz kvalitetan izbor domaće muzike i tačne i precizne informacije u svakom trenutku, NAXI RADIO APATIN i najveća radijska mreža Naxi Nacional, čine celu Srbiju preplavljenom talasom pozitivne energije pod prepoznatljivim sloganom "Opusti se i uživaj"!

Ukoliko zahtevate bogat program, kvalitetnu muziku i kratke i tačne informacije, na pravom ste mestu.

Slušaj NAXI RADIO APATIN - opusti se i uživaj!