DRUŠTVO

Đuri Borbelju PLAKETA VOJSKE SRBIJE za izuzetne sportske rezultate

17764

 

Načelnik Generalštaba Vojske Srbije, general Milan Mojsilović, upriličio je prijem za istaknutog atletičara Vojske Srbije, vodnika Đuru Borbelja, objavljeno je na zvaničnom sajtu Ministarstva odbrane Republike Srbije.

Kako dalje navode, general Mojsilović je tom prilikom vodniku Borbelju uručio ručni sat i Plaketu Vojske Srbije za izuzetne sportske rezultate ostvarene u 2022. godini.

Vodnik Đuro Borbelj je rođen 16. maja 1995. godine u Somboru, a u profesionalnu vojnu službu stupio je 2016. godine. Na dužnosti je komandira odeljenja u 18. inžinjerijskom bataljonu Prve brigade kopnene vojske. Član je Atletskog kluba Apatin, a kao aktivni atletičar nastupa za reprezentaciju Srbije i reprezentaciju Vojske Srbije.

Naš Apatinac u prethodnoj godini je nastupio u 23 takmičarske trke, na kojima je osvojio 21 prvo i dva druga mesta. Prvak je Srbije u 2022. godini na 5 kilometara na stazi, 10 kilometara na putu, u polumaratonu i maratonu. Rekorder je Vojske Srbije u maratonu.

17765

Uručujući priznanja vodniku Borbelju, načelnik Generalštaba je izrazio uverenje da će on i u godinama pred nama nastaviti da niže sportske uspehe i da će na taj način predvoditi sportiste Vojske Srbije koji na domaćim i međunarodnim takmičenjima po pravilu ostvaruju zapažene rezultate, dostojno predstavljajući svoju vojsku i državu.

 

related articles

Pratite nas

Naxi Radio Apatin 105,8

FM & PRESS DOO
Petefi Šandora 57, sprat I, lokal 6,
25260 Apatin

Tel/Mob:
+381 25 780 200
+381 63 82 94 653

e-mail:
radioapatin@gmail.com
info@radioapatin.com

O nama

NAXI RADIO APATIN - 105.8 MHz FM
Našim talasima pokrivamo deo Bačke - opštine Apatin, Sombor, Odžaci i delovi opštine Kula. Od momenta kada su se prvi taktovi začuli na frekvenciji 105,8 MHz 2011. godine, Vi, slušaoci ste nam bili na prvom mestu i uz kvalitetnu muziku, prijatne voditelje, objektivan i tačan informativni program ušli smo u Vaše domove, a zatim i u vaša srca - a tu planiramo i da ostanemo.

NAXI NACIONAL RADIJSKA MREŽA
Naxi Nacional je najveća radijska mreža u Srbiji, uz koju slušaoci u preko trideset gradova uživaju u kvalitetnom zabavnom i informativnom programu, kao i najboljoj domaćoj pop i rok muzici.

Svakog dana, preko pet miliona slušalaca Naxi Nacionala informiše se na pravi način, uz kratke govorne segmente zanimljivih voditelja, spremnih da u svakom trenutku prenesu novosti o najaktuelnijim dešavanjima. Naxi Radio Apatin Vam, pored već dobro poznatih lokalnih sadržaja, pruža mogućnost da svakodnevno uživate u priči o interesantnim temama, uz dozu kvalitetnog humora i pažljivo odabranih tema, kao i u uključenjima iz svih krajeva Srbije.

"Naxi nacionalne vesti" okosnica su informativnog programa najveće radijske mreže naše zemlje i emituju se na svaki pun sat. Uz njih, Srbija je na najbolji način informisana o aktuelnim temama iz zemlje i sveta. Termin od 18 do 19 časova svakog radnog dana rezervisan je za emisiju "Mojih 50". Zahvaljući Naxi Nacionalu, čuvena radijska emisija prisutna je u svim krajevima naše zemlje. Gostujući u "Mojih 50", poznate ličnosti otkrivaju interesantne detalje iz svoje karijere i prisećaju se najlepših trenutaka života.

"Dodir noći" emituje se svakog radnog dana od 21 čas do ponoći. Dejan Avramović govori jezikom "ljubavi i romantike" koji, u kombinaciji sa odabranim hitovima domaće pop i soft-rok muzike, osvaja na prvo slušanje.

Uz kvalitetan izbor domaće muzike i tačne i precizne informacije u svakom trenutku, NAXI RADIO APATIN i najveća radijska mreža Naxi Nacional, čine celu Srbiju preplavljenom talasom pozitivne energije pod prepoznatljivim sloganom "Opusti se i uživaj"!

Ukoliko zahtevate bogat program, kvalitetnu muziku i kratke i tačne informacije, na pravom ste mestu.

Slušaj NAXI RADIO APATIN - opusti se i uživaj!